Szekeres Viktor

Az RTL Klub addig üti a vasat, amíg meleg

Az RTL Klub visszatérő versenyzőkkel folytatja valóságshow-ját.

A csökkenő nézettség ellenére az RTL Klub még legalább egy szezont lát A konyhafőnök című főzős valóságshow-ban, így gyorsan monetizálja is a formátumot. A csatorna még augusztus elejéig várja a profi és amatőr szakácsok jelentkezését a realitybe, melynek harmadik szezonjában a korábbi évadok néhány versenyzője új esély kapott. Mégpedig egy online szavazás útján, mely eredményeképp egyikőjük ismét versenybe szállhat a 10 milliós főnyereményért.

Az első évadból Cseke Zsófira, Bezzegh Évára, a második évadból pedig Czigléczky Tiborra, Major Lucára és Józsa Istvánra lehet szavazni ezen a linken - nemsokára kiderül, hogy melyikük rokonsága tudja leginkább aktivizálni magát. Magára a versenyre is az RTL Klub honlapján lehet jelentkezni, az új évad premierjére pedig várhatóan valamikor októberben kerül sor, de erről még nincs hivatalos információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #8
    Korrekt.
  • wraithLord #7
    Szerintem hagyjad. Ha valaki valamit ír az SG film/sorozatrészlegén, akkor jön "valaki", aki felvilágosítja annak a szöges ellentétéről. Teljesen mindegy, hogy miről van szó.

    Mondjuk abban igaza van, hogy több millióan ülnek a TV előtt. Csak az a kérdés, hogy minek...
    A műsor fele reklámokból áll, a másik felének a legnagyobb része pedig agyzsibbasztó/agyleépítő, az adott csatorna által kitalált baromság.
    A maradék pedig sorozat (ami vagy jó, vagy ugyanolyan baromság, mint az "endemikus" műsorszámok - teletűzdelve reklámmal).

    Manapság max. azért érdemes TV-t venni, hogy rákösd a gépre, konzolra.
    Normális ember pedig üres óráira biztosan talál magának értelmes elfoglaltságot. Minden területen (internet, könyv, film, sorozat, játék, sport stb.) el lehet ütni az időt ugyanolyan szarul, mintha TV-t néznél, viszont különösen a TV-nézés privilégiuma a nonstop szarzivatar (az esetek és csatornák túlnyomó többségében).

    Kétségkívül sokkal egyszerűbb leülni a TV elé, mert csak bekapcsolod, és automatikusan, vég nélkül ontja magából - a legtöbb ember számára (sajnos) adekvát - ingerek kombinációjának tömkelegét. Még a kisujjadat sem kell megmozdítani.

    Igazából az ismeretterjesztést is régóta meg lehet oldani TV nélkül, ha tisztában vagy vele, hogy mi érdekel. Internet. És legalább nem szakítják meg negyed óránként reklámmal.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.07.21. 17:40:52
  • ostoros #6
    "Cserébe tévében lehet nézni sportot, vetélkedőt, realityt és mindenféle csak tévére gyártott fiktív cuccot. " Na, ezrktől nyugodtan mehet az egész iparág a kukába.
    Tudod mi a hasznos része? Ismeretterjesztés. Tájékoztatás. Látókörünk szélesítése. A fentiek ezek közül egyik sem.
  • ostoros #5
    Hanem a tv előtt ülnek EGYEDÜL. Egyébként meg is látszik melyik az a réteg, amelyik elsősorban a tv-t tekinti szórakozásnak. Ahol például nincs kábel, ott csak az alap szarok vannak. Na ott nézi a népség a brazil szappanoperákat, és azon szocializálódik. És mily meglepő, a gyerekeiket is ugyanúgy nevezik el. Rikárdó, Euzébió, Ronaldó, stb. (A lányeg, hogy hosszú ó-ra végződjön) Ezen felül ezekből a sorozatokból korán megtanulják, hogy a konfliktuskezelésnek megfelelő módja egymás taszigálása, rángatása és a hangos kiabálás.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.07.21. 16:25:10
  • kalapos01 #4
    Egyébként, ha már funkció: kábé a híradó az egyetlen, ami nem funkció, hiszen a nyomtatott hírek frissebbek a neten és gyorsabban is feldolgozod, nem kell gyakornokok által készített gagyi anyagokat nézni, amik abból állnak, hogy valaki beszél és közben állókép, svenk kombókkal mutatnak random képeket.

    Cserébe tévében lehet nézni sportot, vetélkedőt, realityt és mindenféle csak tévére gyártott fiktív cuccot. Amiket persze le is lehet tölteni, hogy egyedül számítógépen megnézd, de ha nem lenne tévé, nem lenne mit letölteni.
  • kalapos01 #3
    Hát, igen. Egy adott esti pillanatban csak pár millió ember. Mi is az... (Ha hiszed, ha nem, a normális emberek este nem a számítógép előtt ülnek EGYEDÜL.)
  • ostoros #2
    Lassan már inkább az lesz a kérdés, kinéz tévét?
    Híradón kívül mi funkciója?
    Olcsósága az egyetlen előnye.
  • VolJin #1
    Hogy mit néznek ezen annyit az emberek?