Gyurkity Péter

A Galaxy Note 4 ellen indul az LG G3 Stylus

A dél-koreai cég a család másik tagjának promóciója közben ejtette el, hogy jön egy harmadik változat is.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy az LG bemutatta az LG G3 első módosított változatát, amely (régiótól függően) G3 s, illetve G3 Beat néven jelenik meg a piacon. A készülék egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt kapott, ez a kisebb példány egyértelműen a középkategóriában hódítana, ám a jelek szerint egy harmadik változat is hamarosan felbukkan majd.

A gyártó által elkészített és többek között a YouTube oldalán közzétett promóciós videó végén ugyanis egy érdekes hármas felállást láthatunk, amely az eredeti G3 és a G3 Beat mellett egy G3 Stylus névre hallgató készüléket is megmutat számunkra. A név alapján elsősorban a Galaxy Note 4 ellen indulna harcba az új jövevény, amely természetesen megkapja saját kiegészítőjét, ám a hivatalos információk hiányában arról egyelőre csak találgatunk, hogy a megoldás milyen egyéb hardveres jellemzőkre támaszkodik majd. A jól értesültek mindenesetre egy 5,9 hüvelykes kijelzőről írnak, amely a videó alapján megalapozottnak tűnik.

Valószínű továbbá, hogy a támogatott felbontás Quad HD lesz, ám erre sem vehetünk még mérget, mint ahogy a második félévben esedékes megjelenésből sem következik automatikusan, hogy valóban egy Qualcomm Snapdragon 805 processzor lesz majd az okostelefon lelke. A kínai debütálás ezzel ellentétben szinte biztosnak látszik, ám logikus lépés lenne az LG részéről a globális megjelenés, hiszen a Galaxy sorozat néminemű koppintásától eddig sem zárkóztak el.

Hogy Kína mellett pontosan mely régiók és országok kapják majd meg a készüléket még az év vége előtt, az várhatóan a közeljövőben derül majd ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!