Szekeres Viktor

Jön a Mrs. Doubtfire 2

Robin Williams ismét nőnek öltözhet, kérdés, hogy manapság van-e effélére igény?

A Fox 2000 folytatást tervez Robin Williams 1993-as komédiájának, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire) című filmnek. A hírek szerint a stúdió már szerződtette is David Berenbaumot a forgatókönyv megírására. Ezúttal ráadásul nem csak egy olcsó utánérzésben gondolkodik a gyártó, hanem Robin Williamset tervezik felkérni ismét a főszerepre, Chris Columbust, az eredeti film rendezőjét pedig arra, hogy a kamerák mögé álljon-

A magyar keresztségben a botrányos Mrs. Tűzvolte névre hallgató karakter visszahozásán már több, mint tíz éve dolgozik Hollywood, azonban a korábbi próbálkozások ilyen-olyan okok miatt mind elhaltak. Nem csoda, hogy megpróbálják feleleveníteni a történetet, hiszen az annak idején sokak kedvencévé vált, s csak Amerikában 220 millió dollár bevételt hozott (és még ugyanennyit Amerikán kívül), ami manapság már nagyjából kétszerannyit érhet, márpedig "400 milliós komédia" napjainkban már nem nagyon készül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Gáz!
  • Zombee #3
    Szerintem rossz film, de Eddie Murphy baromságai is azok jó ideje. Robin Williams vénségére ne öltözzön már megint nőnek. Igaz, férfiként sem annyira bírom, egyedül a Jó reggelt Vietnámot viselem el tőle.
  • wraithLord #2
    Akkor inkább Eddie Murphy baromságait folytassák, azt is rühellem, de legalább nem csöpög.
  • Dynamic #1
    De rühellem az ilyen filmeket. Az első és utolsó amit el tudtam viselni, az a Dustin Hoffman-féle Aranyoskám volt.