Szekeres Viktor

Három színésznő hajt a Batman vs. Superman-mozifilm főszerepére

Egyes pletykák szerint Wonder Woman is szerepelni fog a következő Superman-mozifilmben, de más értesülések szerint a nemsokára betöltésre kerülő szerep mindössze Denevérember legújabb barátnőjét fogja fedni.

A Variety értesülései szerint három színésznőt hallgattak meg a napokban Zack Snyder 2015-re tervezett közös Batman - Superman-mozifilmjének egyik női főszerepére. Hogy ez milyen szerep lesz, nem lehet tudni, de egyes pletykák szerint akár Csodanő (Wonder Woman) is lehet, más vélemények Bruce Wayne szerelmének gondolják az új karaktert. A színésznők, akik (többek között) esélyesek lehetnek a filmbéli szereplésre Gal Gadot, Elodie Young és Olga Kurylenko. A karakter a hivatalos leírás szerint magas, barna hajú, kisportolt és egzotikus külsejű


A 2015. július 17-én bemutatásra kerülő Batman vs. Superman-mozifilm történetéről még mindig nem lehet sokat tudni, de az már biztos, hogy a két címszereplőt alakító Henry Cavill és Ben Affleck mellett fel fog tűnni benne Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishburne is - mindhármójuk karaktere ismerős lehet Az acélember nézői számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    hurrá. ezentúl küldjék haza az összes színészt, mert csak modellek szerepelnek majd a filmekben. broáf. kurilenkó különösen, mióta sugar daddy-t pipázza minden filmbe őt teszik be.