Szekeres Viktor

Nagyon várt időutazós fantasy kapott előzetest

Az előzetes alapján a Winter's Tale, ha jól sikerül, nem mindennapi élmény is lehet a moziban. A film egy Oscar-díjas forgatókönyvíró első mozis rendezése lesz. És végre az első előzetes is megérkezett.

Megérkezett a Winter's Tale első előzetese. A Warner Bros. stúdió bemutatásra váró filmje azóta tartozik az érdekesnek tűnő projektek közé, amióta bejelentették, hogy ez lesz Akiva Goldsman rendezői bemutatkozása, legalábbis ami a mozifilmeket illeti, hiszen korábban már készített tévés epizódokat, jobbára a Fringe című scifihez. A filmben olyan színészeket láthatunk, mint Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint, Russell Crowe, Ripley Sobo és Mckayla Twiggs,


Akiva Goldsman forgatókönyvíróként szerzett magának hírnevet, az Egy csodálatos elme szkriptjéért Oscar-díjat is kapott, de egyébként jobbára blockbusterek szkriptjeit jegyezte, olyan filmekét, mint a Mindörökké Batman, Batman és Robin, Legenda vagyok, Én, a robot, illetve a Da Vinci-kód. Az 1983-as Mark Helprin-regény alapján készült misztikus Winter's Tale amerikai premierje február 14-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yesname #5
    Így van. Megint egy azon tucatfilmek közül, melyekre ráaggatják a fantasy vagy sci-fi jelzőt, holott számomra ezek nem azok. Szimpla drámák, romantikus filmek, krimik stb.
  • goldmember #4
    miért fantasy ez?
  • dregnarr1 #3
    Itt is az időutazós rész körülbelül 2 mondatban el lesz intézve, szimpla romantikus film lesz, ahogy az a trailerből is tökéletesen látszik.
  • Fat Bastard #2
    Amióta olvastam ezt a könyvet(kb. 1990-ben)azóta várom hogy egy jó filmet csináljanak belőle,bár talán jobb lett volna TÖBB jó film,mert van annyi benne.Elősző akkor szisszentem fel,mikor megtudtam hogy Colin Farell lesz Peter Lake,aki jól indult,de mostanában csak szart láttam tőle,oszt most az előzetest nézve megint:abban a TÖKÉLETES regényben nem volt a mi jelenünkben játszódó rész,mint itt,az előzetesben,na,azért kiváncsian várom,hatalmas kár lenne érte,ha elpazarolnák ezt a filmért kiáltó alapanyagot.Ellenben Russel Crow egész jónak tűnt mint a "Kurtafrakkosok" vezére.
  • Narxis #1
    Jó lesz.