Szekeres Viktor

Jöhet a harmadik Wolverine-mozifilm

Amerikában ugyan gyengén teljesített a Farkas, azonban nemzetközileg sokkal sikeresebb lett a film, mint az előző önálló Wolverine-mozi. Nem is csoda, hogy a stúdió szeretné elkészíteni a harmadik részt, az előző epizód rendezőjével.

A Deadline értesülései szerint a 20th Century Fox stúdió elkezdett tárgyalni James Mangold, rendezővel, aki a nyáron bemutatott Farkast készítette. A Fox feltett szándéka ugyanis, hogy a rendezőt felkérje egy újabb szóló X-Men-film elkészítésére, melynek természetesen ismét Hugh Jackman lenne a főszereplője. A tervezett film történetének alapjait is Mangold írná, azt azonban nem tudni, hogy miről szólna, s azt sem, hogy eredeti vagy képregényből átemelt lenne.

A bejelentés nem feltétlenül okoz nagy meglepetést, hiszen a Farkas világszerte 414 millió dollárt termelt, ami azt jelenti, hogy az X-Men-trilógia záróepizódja mögött a második legsikeresebb mutánsos film lett. Persze mindez nem jelenti azt, hogy a film iránti érdeklődés valamilyen szinten nem okozott csalódást, hiszen Amerikában a 3D-s jegyárak ellenére, az "első részhez"képest visszaestek a bevétel (180 millió dollárról 132 millióra), azonban nemzetközileg sokkal népszerűbb lett Logan (193 millió dollárról 281 millióra nőtt az Amerikán kívüli bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #2
    A 2. rész inkább a távol keleti piacra készült.
  • Rotcsa #1
    Ez a 2. nem lett olyan jó... az első jobb volt! Személy szerint én a képregényből rajzfilmbe átültetett Rozsomák karakterével vagyok csak igazán megelégedve: X-men újrakezdés Ebben tényleg Rozsit láthatjuk! :))

    Ez a film meg olyan semmilyen lett.... Ok, h benne va Viper, meg az Ezüst szamuráj, de annyira nem nagy durranás. Sok a lelkizés... kezd olyan lenni, mint anno a Pókember volt...