Szekeres Viktor

Megérkezett a Robotzsaru-reboot új előzetese

Máris más a leányzó fekvése, gondolták elég sokan a netes visszajelzésekből ítélve, ugyanis a Robotzsaru rebootjának második előzetese már sokkal több pozitív kommentet generált, mint az első trailer.

Megérkezett a Robotzsaru (RoboCop) rebootjának legújabb előzetese, mely már sokkal kedvezőbb fogadtatásban részesült. Az Amerikában február 12-én bemutatásra kerülő alkotást Jose Padilha rendezi, akit sokan az Elit halálosztók rendezőjeként ismerhetnek, a főszereplő pedig a Gyilkosság című tévésorozat sztárja, a svéd Joel Kinnaman lesz.


Az új Robotzsaruban a svéd Kinnaman mellett egyébként olyan színészeket láthatunk, mint Abbie Cornish, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste. A film egy olyan világban fog játszani 2028-ban, amelyben Amerika drónok segítségével mindegyik háborúját megnyeri. A robottechnológiát egy hatalmas konglomerátum, az OmniCorp tartja kézben, s a cég feltett szándéka, hogy a robotokat Amerikában is elterjessze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zoliii #8
    Ma néztem meg a Lurdy házban a Robotzsaru új feldolgozását. Vegyes véleményem van a filmről. Igazából a közepétől kezd jobb lenni a film :(
    Pisztoly pörgetést kihagyták :( 10/4 pont a filmre kb :(
  • zoliii #7
    Yuhé!
  • wraithLord #6
    Biztos jó lesz, de a történet alapján és a trailerből nem igazán jön le semmiféle sötét RoboCop feeling.
  • gyurikahh #5
    Hát... aki látta és szerette az eredetit, ezt tuti utálni fogja. Milliószor láttam mind 3 részt, engem személy szerint már alapból az új robotkülső taszít. De persze ízlések és pofonok...
  • xido #4
    Szóval hagyják,hogy csak úgy hazasétáljon a családjához?
    Amúgy a bemutatóig nem írom len,vagyok annyira nyitott és szeretem a hightech látványos dolgokat,cgi szint ide vagy oda..
  • NEXUS6 #3
    Nekem bejön!

    Remélem lesznek olyan poénok is benne, mint az eredeti filmben!
  • GaborT28 #2
    Csak egy bajom van vele: hogy a címe Robotzsaru ....
  • sandor8206 #1
    elég gagyinak nézz ki