Szekeres Viktor

Újabb sikerfilmből készül tévésorozat

Egyre több olyan tévésorozatot terveznek Amerikában, melyek egy korábbi sikeres mozifilmre épülnek. A következő projektek egyike a Bradley Cooper főszereplésével készült Csúcshatás lenne, mely készítői között a színész is ott lenne.

Újabb sikeres filmből készülhet tévésorozat, legalábbis akkor, ha az elkészítendő forgatókönyvből pilotot forgatnak és a végeredmény elnyeri a berendelő csatorna tetszését. A legújabb "áldozat" a Relativity Media 2011-es meglepetés sikeres, a Csúcshatás (Limitless) lehet. A világszerte 160 milliós bevételt elérő produkció főszereplője Bradley Cooper volt, s a tervek szerint a színész executive producerként a sorozat létrehozásában is segédkezne, de természetesen képernyős szerepvállalása szóba sem jöhet.


A Deadline információi szerint a sorozat készítői között ott lenne a filmes verzió körül bábáskodó Leslie Dixon és Scott Kroopfis. A Csúcshatás története egy olyan férfiról szól, aki elkezd szedni egy titokzatos szert, mely hatására szellemi kapacitása és teljesítőképessége megnő, "elkezdi élni az életét". Persze idővel kiderül, hogy a szernek nem csak pozitív hatásai vannak, mások figyelmét is felkelti, s leszokni róla nem könnyű.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #2
    Nekem a film nagyon bejött, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle :D
  • xido #1
    Attól félek,hogy tévésorozat formájában ezt a témát a szuperintelligens nyomozós vonalra lehetne terelni csak..és az meg már megint csak 1 lenne a tucatból