Szekeres Viktor

Az I, Frankenstein lesz az Underworld-filmek utódja - itt a látványos előzetes

Kifejezetten látványos és képregényes lett az I, Frankenstein, mely mindezek ellenére inkább békategóriás akciós élményt az Underworld szellemében. Mindez az első előzetesből derül ki, mely a minap került fel a netre.

Megérkezett az I. Frankenstein első előzetese és a képsorok láttán nem is olyan meglepő, hogy az amerikai premierre január 24-én fog sor kerülni, hiszen az utolsó három Underworld-epizódot is január utolsó előtti csütörtökén mutatták be, és vitték sikerre, ráadásul a plakáton is kiemelik, hogy a producerek azonosak. A filmet a Fox gyártotta egy képregény alapján, ami Kevin Grievous munkája, a rendező pedig az a Stuart Beattie, aki pár éve a Tomorrow, When the War Began című filmmel futott be. Legalábbis rendezőként, hiszen korábban olyan filmek szkriptjét jegyezte, mint az Ausztrália, A Karib-tenger kalózai első része, a sötétség 30 napja vagy a G.I. Joe A Kobra árnyéka.


A disztópikus jelenben játszódó történet főhőse Victor Frankenstein teremtménye, Adam lesz, akit Aaron Eckhart játszhatott el. Mellette még olyan színészek jutnak fontosabb szerephez, mint Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey és Aden Young.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Jo lesz ez...
    remelem.:)
  • Cickány90 #6
    Nem rossz, gyakorlatilag 2 perc alatt levetítették az egész filmet cselekményestül, párbeszédestül :)
  • Szabó Árpád #5
    Annyi biztos, hogy nem a filozófiai, vagy mélylélektani elemzések adják a történet gerincét. Ha van atmoszférája a filmnek, akkor még a kissé plasztikszerű CGI is megbocsátható. Pl. A Blood+ live movie CGI vérét betiltanám, de attól még maga az alap és a hangulat nagyon jó volt.
  • Magiszter #4
    Miért van az hogy az utóbbi X évben nem olvastam még olyat az SG.hu fórum hozzászólásaiban hogy valami jó? Mindig csak a fröcsögés hogy "szar ez", "szar az". Komolyan, ide csak megcsömörlött emberek járnak?

    Nekem tetszett a bemutató alapján, egy jó akciófilmnek látszik elfogadható CGI-vel a háta mögött. Harc a "Frankik" és a repülő, madár-ember-vámpír-vízköpő-izék között ( xD ), sok-sok tűzzel és rombolással. Ha még kapunk mellé 3D-t is akkor az csak dob a dolgon. Underworld is tetszett, főleg a második része.
  • Zombee #3
    A faszság attól, hogy megpróbálod megmagyarázni, még mindig csak faszság marad.
    Ránézésre is szar az egész amúgy, az Underworld is az.
  • kalapos01 #2
    Már ránézésre is tök ugyanaz a stílus. Ennyi elég is lenne, de az, hogy ugyanakkor és ugyanazoktól kerül bemutatásra, csak még egyértelműbbé teszi.

    És nem a lények kerülnek egy Frankenstein-filmbe, hanem Frankenstein, illetve a teremtmény kerül egy lényes filmbe. Valószínűleg nem ez a világ első fantáziafilmje. Inkább az a kérdés, hogy miért halasztják már majdnem egy éve a premierjét.
  • Zombee #1
    Értetlenül állok a látottak előtt. Mondjuk az Underworld utódlást nem egészen értem, ha már mitikus lények az Underworld producereitől, akkor az utód? De hogy kerülnek ilyen lények egy Frankenstein filmbe? Mondjuk a vámpírvadász Lincoln sem volt jó...