Gyurkity Péter

Lencsevégen a HTC Butterfly 2

A HTC tavaly bejelentett és idén megjelent csúcskategóriás okostelefonjának második változata jelenhet meg hamarosan, még nagyobb kijelzővel, erős hardveres specifikációval.

2012 decemberében mi is beszámoltunk a HTC Butterfly hivatalos bejelentéséről, amely számunkra azért volt elsősorban érdekes, mert a gyártó a japán piac után végre globálisan is elérhetővé tette készülékét. Ezt fél évvel később a Butterfly S debütálása követte, amely hardveres frissítésként volt értelmezhető, most pedig a Butterfly 2 futhat be.

Egy kínai portál tette közzé elsőként a képeket, amelyeken jól kivehető a család harmadik tagjának külseje. Méretes készüléket láthatunk a felvételeken, nem véletlenül, hiszen a forrás szerint egy még nagyobb, ezúttal 5,2 hüvelykes kijelzőre támaszkodhatunk majd, amely 1080p felbontást támogatna. Ehhez a Qualcomm négymagos Snapdragon 800 processzora, egy Ultrapixel kamera, valamint a BoomSound platformot támogató elülső sztereó hangszórók társulnak - az előlap alsó részén ez utóbbi egy vékony fekete csíkként jelenik meg.


Maga a külső érdekes hatást kelt, itt a cég alapvetően két eltérő színt kombinál, ahogy azt a Windows Phone platformra támaszkodó 8XT okostelefon esetében már láthattuk. Egy másik kínai weboldal ehhez annyit tett hozzá, hogy saját értesülésük szerint a készülék vízálló burkolattal érkezik, amely megfelel az IPX-7 kategória követelményeinek, vagyis legfeljebb 30 perces, 1 méternél kisebb mélységben áll ellen a behatásnak (ennél eggyel magasabb szint az IPX-8, amelyben az úszóknak ajánlott eszközöket sorolják).

Hivatalos hírek legkorábban 2014 januárjában várhatók a HTC részéről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!