• nlght
    #8
    Már nincs sok belőlük. Van több youtuber akik magán műholdakat bérelnek és monitorozzák hónapról hónapra a ruszki hadi telepeket. Már gyakorlatilag csak roncs és donor tankok vannak a telepeken. Ha kételkednél benne akkor csak arra gondolj, hogy már tavaly nyáron elkezdték bevetni a múzeumokból előbányászott T-55 tankokat és tesókáikat.
    Minek használnának 2. VH környékén gyártott tankokat, ha nem lenne ellátási gondjuk az oroszoknak?

    Amúgy Ukrajnának több százezer drónja van. Mondanak mindenféle ijjesztő dolgot most a hírekben a nagy orosz támadásról ami majd jön. Lófaszt se fognak elérni, ha kamikaze drónok apró darabokra robbantják a járműveket/gyalogságot.

    Az orosz hadsereg 20. századi felfogású. A doktrinájuk a 2. VH-ra épül, azóta nem sokat változott. Szinte semmit nem tanultak az afganisztáni háborúból.
    Már akkor elvesztették az ukrán háborút, amikor nem sikerült 3-7 nap alatt gyorsan megnyerni, mint ahogy Putin eredetileg tervezte. Ennyi kamkikaze drón ellen nem tudnak mit tenni. Az elektronikus jelzavarás se ér sokat, mert az ukránok már tesztelik a rendszert ahol az utolsó 2-3 km-en már belső algoritmus vezeti célra a kamikaze drónt.