• manypet
    #44
    "akik érvek hiányában inkább kommunistázni kezdik a más véleményen lévőket"
    Milyen érv kellene neked akkor, mikor másokat jelentesz fel??? Eleve vitaképtelen vagy, nem veszed észre? Mert ha tudnál vitázni, akkor nem feljelentgetnél, mint egy ócska komcsi házmester, hanem vitáznál. És a feljelentgetésed után még van pofád neked elvárni, hogy a másik érveljen? LOL :-)

    "Én jobboldali liberális vagyok, semmi közöm kommunistákhoz."
    - Egy kommunista pártot (fidesz) támogatsz.
    - Amelyiket kommunisták irányítanak (A vezetője egyetemi KISZ titkár volt, egyben soros-képzést kapott. A belügyminiszter MSZMP Központi Bizottság tag. A párt tele van egykori MSZMP tagokkal meg Hazafias Népfront alelnökökkel, KISZ titkárokkal, stb. Az alaptörvényét meg az írta, aki már az 50es évek Rákosi rendszerében is kommunista párttag volt, aki a 80as évek Kádár-rendszerében miniszter volt, és az 56osokról azt írta anno, hogy "hasított körmű kis senkik".)
    - Egy olyan pártot támogatsz, amelyik államosít, államilag szabályoz mindent, agyonadóztat, mint a kommunisták, szocialisták.
    - Ellenzed a fegyverviselést, mint ahogy a kommunisták.
    - Mások véleményét cenzúrázni akarod fentről irányított erőszakkal.
    - Feljelentesz másokat, csak mert más a véleménye, mint neked.
    És akkor csodálkozol, hogy kommunistának nevezlek?
    Annyi közöd van neked a liberális elvekhez, mint Sztálinnak. :-)

    "Az EU-ban soha nem lesz engedélyezve, mert kulturálisan túlhaladtuk azt a (mára primitív) fejlődési szintet."
    "Túlhaladtuk". LOL Egy balliberális kommunisták által irányított szervezetről beszélünk, nem gyanús? Micsoda fejlődés! :-) Te tényleg kommunista vagy, baszdki! :-D

    "az utóbbi időkben még ott is előkerül a fegyverviselés szigorítása! Vajon miért!?"
    Mert ott is kezd dübörögni a kommunizmus. A balliberális komcsik oda is beették magukat, és kezdik leépíteni a korábban jól működő rendszert. Azt a rendszert, ami évtizedekig kiválóan működött. Ahogy a finneknél is. Csak ugye az is rohadt kínos neked, így inkább nem is említed. Mint egy igazi kommunista. Semmi közöd nincs neked sem a jobboldalhoz, sem a liberalizmushoz. A jobboldaliak régen is meg most is támogatják és támogatták a fegyverviselést, ahogy a liberálisok is. Akik ellenzik, azok a nácik, a kommunisták, szocialisták voltak mindig is. Hitlerék, Sztálinék, a mai balliberálisok, az USA "demokratái" és egyéb balosok. Soha nem voltál te sem jobboldali, sem liberális. Egy kőkemény kommunista vagy, aki kommunista pártot támogat, kommunista elveket vall, és aki kommunista módon feljelentget másokat a véleménye miatt.
    Utoljára szerkesztette: manypet, 2024.03.04. 09:46:10