147
Robocraft
  • DrSoong
    #147
    Ma kedvet kaptam egy kis játékra és szembesültem vele, hogy már csak steam kliens van... "Régen" be lehetett állítani, hogy milyen játékmódokra dobjon be, ez megszünt? Vagy ha nem akkor hol lehet beállítani?
  • RJoco
    #146
    Megvolt. Újra is tettem már.
    Írtam a steam-nek is, de csak azt tudták tanácsolni, hogy vegyem fel a készítőkkel a kapcsolatot. Azoknak még tegnap írtam, de az automata válasz szerint 5 munkanapjuk van a válaszra.
    Az meg azért gáz, mert 5 munkanap múlva már se időm, se normális internetem nem lesz a játékra. És a 45€ azért nem kevés, hogy csak álljon valamiben.
    Jelenleg még játszani sem merek vele, hátha vissza tudom kérni a pénzt. Bár a vásárlásnál azt írta, erre nincs lehetőség, de ezt játék vásárlásnál is írja, nem csak DLC-nél.

    Én a játékot nem kezdtem újra és végig steam-mel jelentkeztem be.
    Minden kreálmányom, szintem, eszközöm és pénzem megvan. Illetve a változtatásokkor a rendszer átalakította automatikusan a dolgokat az új rendszerre. Lényegében nem vesztettem semmit.
    És prémium nélkül is jól el lehetne vele játszani, de, ha már van életfogytigos...
    WoT-ban is vennék életfogytigost ennyiért, de ott nincs.
  • RoboKutya78
    #145
    amikor a játék megjelent én is kacsingattam feléje de valahogy a sok javítgatás ideje alatti frissítgetések meg újrakezdések kicsit elvették a kedvemet
  • RoboKutya78
    #144
    így alapra ötlet csinálj egy fájl ellenőrzést. a letöltött játékon.
    Bár mivel valamennyire ismerlek szerintem ezt már megtetted:)
  • RJoco
    #143
    Még réges régen megépítettem kedvenc robotomat. Akkoriban nem a nagyon hülyéknek csinálták a játékot, volt fejleszteni való (tech-tree), sok szinttel rendelkező blokkok, radar és jam eszközök. 6 hónap prémium csak 20 euróért.
    Majd jöttek a fejlesztések és lebutították a játékot, hogy a kevés intelligenciával rendelkezők is tudják játszani. De a kiegyensúlyozás elmaradt, így a jó kis robotom elég gyenge volt az újakkal szemben. Akkoriban a 100-as szint fölött jött a B-s szint. És a prémium is méregdrága lett, 1 hónap 20 euró körülre.
    Nemrég előszedtem megint a játékot és a jók kis robotom egész jól teljesít. Eltűntek a szakadékok. Sajnos a ládás vacak megmaradt és sokkal kevesebb féle blokk van (bár még nem néztem át a teljes lehetséges készletet), de már egész jól játszható. A szint 100-tól csak nő felfelé sorszámozva.

    Mivel ez már egy kiadott verzió és ismét egész jó lett, így gondoltam, hogy beruházok egy életfogytigos prémium előfizetésre. A steam-en keresztül vásároltam, azon keresztül is indítom a játékot. Viszont a játékban mégsem aktiválódott a DLC.
    Van esetleg valakinek valami ötlete?
    Ticket-et már írtam, de jó lenne valami gyorsabb megoldás, mert most van igazán időm és jó netem hozzá.
  • Max_Andaxin
    #142
    Szevasztok! Abszolút új vagyok a robocraft-ban. A gyerkőcnek szedtem, le csak az ingyenes tartalom van fent, semmi DLC. Kérdésem az lenne, hogy azokat a zöld "izéket" Robion, vagy mi a neve, azokat, hogy lehet beszerezni. Jó lenne egy két úja cuccot vagy robotot venni, de 0 db van.
    Köszi Előre is!
  • dereksmart
    #141
    Nálam is ez az életérzés volt meg. Egy ennyire jó játékot így széjjel cseszni...
  • westwall
    #140
    sziasztok 2 év után leszedtem ujra a játékot és kb 1.5 óra szenvedés után feladtam szerintem töröl ni is fogom
    Ez az uj játék katasztrofa nincsenek tierek régen a 10 szint amibe a robotok sorolva vltak tök jó volt de most fogalmam sincs mi alapján rakja a robotokat
    A javitó rbotomnak semmi értelme pedig régen nagyon sokat értek
    A TD tankom meg valahogy semmit sem ér meg csak 1 fajta épitő kockát vehetnék ha tudnák de 1.5 óra alatt 1 creditet sem kaptam :(

    A régi tech tree sehol nincs :( Sajnos egy tök jó játékot teljesen szétbuzeráltak :( nagy kár érte
  • dereksmart
    #139
    Na akkor meg is vannak itt a válaszok. Régebben játszottam a tech tree-s verzióval, és nagyon szerettem, de aztán meguntam. Tegnap visszatértem, és nézem hogy mik a változások. Abszolút nincs balanszírozva, nem lehet fejlődni, néha összedob olyan robotokkal, hogy mészárlást rendeznek. Kedvencem mikor 3 fejlett robot egy szakaszban mozog death meccseken, és egyszerűen lemészárolják a magunkfajta kezdő építőanyagokból építkezőket. Ez most lehet hogy nekik poén, de ha nincs fejlődési lehetőség, csak pénzen lehet venni, akkor elcseszték a játékot.
  • aru
    #138
    Ma volt ingyen kulcs igy mentem 2 kört majdnem 3 hónap elteltével. Egyre gázabb a játék. Korábban a kerekek voltak olyan bugosak, hogy alig lehetett velük közlekedni ekkor váltottam a lánctalpas izére. Most a 2 kör alatt egy kisebb dombra nem tudtam felmenni velük, mert vagy elrepült a domb tuloldalán a jármű amikor átbillent vagy a dombtető 180 fokkal elfordította a haladási irányomat...
    Az is érdekes volt, hogy miként is nem tudom sebezni az ellenfelet 10 lézerrel míg ő 4-gyel szétkap... Az aeroflak (vagy mi a neve) gyakorlatilag a 3 hónappal ezelőttihez képest semmit nem sebez így megint a repülő plazmás klikker patkányok dombinálnak...

    Lényegében azóta nem játszom mióta megszűntették a kasztokat és kivették a megát a játékból, és mindenféle fegyvert fel lehet tenni egykupacba.

    #136
    Szerintem hetekbe vagy hónapokba mérhető inkább az a farmolás és mire talán meglesz az áhított éppen OP fegyver addigra úgy is nerfelik.
    Én a régi robocraftot nagyon szerettem amiben volt tech tree és fejlesztgetni kellett. Ez a jelenlegi egy kalap szar!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.11. 22:49:29
  • RoboKutya78
    #137
    Ha jól láttam még mindig béta a játék lassan 2 éve kint van (ha nem tévedek) sokat fejlődött ahogy látom az infós levelekből játszani már régen nem játszottam pont ezért mivel minden nagyobb átalakításnál újra módosítottak mindent kicsit tényleg zavaró. Ennyi erőből tényleg elvehetnének mindent mindenitől és akkor egységes lenne a dolog bár aki pl fizet a játékért az rosszabbul járna, ezért van valami kompenzálás. Én egy béta játék esetén igencsak meggondolnám tegyek e be pénzes dolgokat valahogy másképp oldanám meg hogy legyen bevételem a játékból.
    Lásd nsf world online évekig hitegettek új pályarészekkel szívták befele a játékosoktól a boostért a lóvét kaptál pár csilivili kisautót amivel ugyanolyan szar eredményt értél el és a képedbe röhögött a csíter. Aztán 5 év után kapukat bezárták nem láttunk új városrészeket és a lóvét se kaptad vissza, amit természetesen nem egységes áron tudtál vásárolni ráadásul országrészenként.
    Remélem ez a játék nem erre fele tart kíváncsi leszek mikor tűnik el a béta felirat. Kezdetektől megvan a fiókom, de még nem adományoztam nekik és nem is fogok.
  • Party Hard
    #136
    És akkor mi?
    Vannak játékosok akiknek mindene megvan a többiek meg farmoljanak 40 50 órát egy rohadt fegyverért?
    A kezdő játékosok meg játszanak mással?
    Még szerencse, hogy bőséges a konkurencia
    Gratulálok a fejlesztőknek sikerült kinyírni a játékot, Na várjuk a feltámadást

    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.07.19. 09:47:24
  • aru
    #135
    A loot rendszer óta csak az a zöld por van amit kizárólag a ládákból eső cuccok szétszedésével lehet szerezni. Elég lassan lehet ezzel így fejlődni, mert nagyon megdrágultak ez által a komolyabb fegyverek.
    Az én 53 milliómat átváltották 530 ezerre, és egy-egy komolyabb fegyver 75-150 ezer környékén van. Ha nem szereztem volna be a legtöbb dolgot a loot rendszer előtt sokkal jobb áron akkor már régen abba hagytam volna.
  • Party Hard
    #134
    majd szólj ha rájössz hogy lehet pénzt szerezni
  • RoboKutya78
    #133
    hm na jó lehet nekem is fel kéne lesnem úgy látszik sok minden lett a játékban amióta nem voltam:)
  • Party Hard
    #132
    Üdv
    Most kezdeném újra a játékot és észrevettem, hogy van csomó új dolog. Azonban ez a zöld por alapanyag nem igazán akar jönni. hogyan éri meg farmolni? vagy csak alkatrészeket kapok és annak szétszerelésével lehet???
  • tutyimutyi2
    #131
    a robocrafton belül nincsen valahova eldugva olyan mappa ahol a lejátszott meccseim vannak?
    reportolnék valakit de alul ott az a faszság hogy csatoljak a jelentéshez egy fájl-t de ha nincsen olyan hogy felveszi a csatáimat akkor mi értelme van a report lehetőségnek?
  • aru
    #130
    OFF: És a többi amit játszhatatlanná nerfeltek? Meg elindultál egy vonalon és mire meglett a következő tank beraktak elé még kettőt? A T-34 prémiummá alakítása egy ritka kivétel ami az összes többit erősíti!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.18. 01:23:53
  • DarkHorSe
    #129
    Ha ott valtozik valami, visszakapod az xpt, lovet, mindent. T34 is ingyen volt azoknak akik kihuztak, szoval ilyen teren ott nem vesz el az az ido energia amit a jatekba toltal. Olyan gyorsan meg nem valtozik a game, ahogy te emlited. Ettol fuggetlenul, szerintem is szar a wot, de nem ez a resze.
  • aru
    #128
    Ezt úgy írod, mint ha pl a WG termékek mások lennének! Ott is elindulsz egy ágon és mire végigérsz már más van a végén, a köztes járműveket 6x cserélték, és szarrá lett nerfelve minden. :D
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.10. 02:06:00
  • Terawatt
    #127
    "random szar" *erős köhögés* A játék még erősen fejlesztés alatt van szóval minden "subject to change" szóval nem érzem, hogy akkora gond lenne.
  • DarkHorSe
    #126
    ezert nem kell ilyen random szar jatekba ennyi idot beleolni :D
  • aru
    #125
    Nem tetszik az újítás. Volt egy 40 millióba kerülő TX-1-em... azzal, hogy csak egyfajta armored cube lett a 11 helyett, meglopva érzem magamat! Kompenzációt basztak adni! Rakat grindem van benne, mind XP a régi időből, mind RP.

    #124
    Ha nem ez az eredeti hangod akkor ne torzitsd el.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.18. 13:26:50
  • KukaBarnus
    #124
    Sziasztok!

    Elkezdtem a Robocrafttal foglalkozó sorozatomat, ahol a fejlődésemet lehet figyelemmel kísérni :D Arra kérnék minden kedves embert, hogy tekintse meg a videót, és kommentben írja le a véleményét, és ha tetszik neki amit csinálok, akkor megköszönném a feliratkozást! További szép napot!
  • aru
    #123
    Ma amikor beléptem az összes régi robotom ott volt a játékban. :) Még jó, hogy csak egyet építettem újra.
  • aru
    #122
    Vissza adták az összes kockát, elektroplate-et, fegyvereket... csak építhetem meg a robotokat újra. Még jó, hogy nem a TX1-et kell.

    #120
    Esc -> enter code
  • aru
    #121
    Bakker... nem játszottam vagy 3 hete. Ma, most amikor be akartam lépni ez fogadott error, majd amikor sokadik próbálkozásra beléptem akkor azt négyből 3 garázsomat nem tudott betölteni. Szerencsére a 45 milliós TX1 megmaradt (a 4. garázsban) de elveszett 1 t7 SMG, t10 medic, t10 SMG a másik 3 garázsból.
    Nem reménykedem, hogy visszakapom, de írtam a supportnak.
    Valakinek volt már ilyen?
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.18. 18:49:25
  • Jaqen
    #120
    Srácok a prémium kódot hova kell beírni? Elvileg kaptam 3 naposat. Amúgy Wotra alternatíva lehet a War Thunder. De sztem ne offoljuk szét a fórumot. Nyikorog a billentyűzetem lel.
  • aru
    #119
    Nem tudom, hogy amivé tegnap alakult a robocraft az teszik e. Negatívum, hogy búcsút mondhattam az egy tier szintel magasabb fegyvereknek és kockáknak... viszont magasabb szintű kerekek, cuccok, és hajtúművek kerülhettek a járgányra. Lehet kiegyensúlyozottabb lett a játék, mert a repülő plazmákat is gyorsabb leszedni.
    A battle módban a 3 tornyos verzió viszont nem tetszik! :(
  • DarkHorSe
    #118
    Mondjuk nyilvan nincs semmilyen balance abban a jatekban, spotolni egyszeruen nem eri meg, mert ha a fejed tetejere alsz, akkor se tudsz annyit hozzatenni a jatekhoz mint egy medium vagy heavy tank. Meg mondjuk azonos tierbe is olyan erokulonbsegek vannak, hogy nevetseges :D
  • aru
    #117
    A mai patchel bekerült egy kis kommunikációs lehetőség a játékban amit egyelőre sokan ignorálnak és nem vesznek róla tudomást. Remélem ez fog változni idővel. A crtl-al megnyillik nagyba a map és bal klikkel lehet válogatni 3 opció közzül.
    A battle módban kivettek egy tornyot így 3 elfoglalható van már csak, valamit egy új sokkal jobb csata utáni eredményjelző került be.
    Ezen kivül tovább "egyenlítették" a tiereket (sajnos). Amilyen tierű kockákból áll a jármű az lesz az alap tier. Kis mozgástér van azért... pár egy szintem magasabb kockát be tudtam ezért pakolni.

    #116
    Szerintem sem fogunk a WoTban egyetérteni. Az XWN az önzőségi szintet méri és nem a csapatjátékot. Már régen abbahagytam ott de a WR-em 55% fölött volt azaz kék, és a zöld WN8-am megvolt... Másképpen látjuk a dolgokat ez van. :) Amúgy azért hagytam abba, mert elgem lett az ottani spot rendszerből és a sok egylövésező TD-ből.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.25. 00:40:46
  • DarkHorSe
    #116
    Komolyan minek vitatkozok veled, tudsz jatszani? Nem. Meg is beszeltuk, majd szoljal ha a meccseid 60+%at megnyered. Addig tok mindegy hogy mit irsz, zold vagy atlagos, atlagos tudassal, ahhoz is tartsd magad.
  • aru
    #115
    Mondjuk az aki spotolt 8 ellenfelet és volt 5000 közremüködő sebzése? Ja, hogy ezek mind nem számítanak, mert akkor a lilák szépen lecsúsznának zöldnek... Én kérek bocsánatot! Hiába sebzel te 5 ezret ha nagyon nem vagy képes a csapatmunkára és bukta a csata! A hajadra kenheted! Ennyit ér a Wot és az XWM! De már régen nem játszom azzal a rakás szarral pont az ilyen idióták miatt. Inkább legyenek egy csatában az oldalamon zöldek, mint egyetlen önfejű lila is.
  • aru
    #114
    Mondjuk az aki spotolt 8 ellenfelet és volt 5000 közremüködő sebzése? Ja, hogy ezek mind nem számítanak, mert akkor a lilák szépen lecsúsznának zöldnek... Én kérek bocsánatot! Hiába sebzel te 5 ezret ha nagyon nem vagy képes a csapatmunkára és bukta a csata! A hajadra kenheted! Ennyit ér a Wot és az XWM! De már régen nem játszom azzal a rakás szarral pont az ilyen idióták miatt. Inkább legyenek egy csatában az oldalamon zöldek, mint egyetlen önfejű lila is.
  • DarkHorSe
    #113
    A zold annyit tesz atlagos vagy, vagy annal egy kicsit jobb. A lila meg hogy majdnem minden csataban, te osztod a legtobb sebzest, es mivel ebben a jatekban(amit latom nem sikerul az agyaddal felfognod) az a lenyeg hogy megoljed az ellenfelet, nyilvan ok is fogjak a legtobbet tenni a gyozelemert. Egy csataban, en osztok 5 ezer sebzest, te meg 1500at, megis ki tett tobbet a gyozelemert?
  • aru
    #112
    Nem kimondottam értem miért variáltak t5-ös szintig. Jó-jó sokan sírtak, de ez nekem sem volt gond amikor még azon a szinten tartottam. Mostanság meg csak úgy játszom ott, mert már unalmas a TX1.
    Gyak. átépítettem a jármüvemet úgy, hogy a t6 tetején van. T6 SMG helyett t7 került rá, t5 és t6 kockák helyett t7 és t8 kockákból áll és ugyan ott vagyok, mint t5 esetében voltam. Csak itt kevesebb játékos csap össze... :/
  • aru
    #111
    Valószínű, hogy a zöld statommal noob voltam! De magasról szartam arra a játékra, mert szellemeket lőni sokszor nehézkes, de ugyan akkor könnyű az ellenfél spot távolságán kívülről szórni őket. Láttam több lila youtube videójában mennyire sokat jelent a győzelem felé vezető úton, hogy csapatjátékot kerülve ők lesebzik amit gondolnak aztán szép kis bukta lesz ebből. Minden lila azt mondja amit te gondolkodás nélkül, de azért mostanság vannak olyanok akik aranyat küldenek azért ha olyan videót töltesz föl ahol csapatjátékot produkáltál.
  • DarkHorSe
    #110
    Hat nem vagy kepes felfogni hogyan mukodik ez a jatek, teljesen felesleges errol beszelgetnunk, Nekem 62% winratem van, nyilvan tobbet teszek a gyozelemert mint az atlagos agyhalott nyomorek jatekosok. Semmit nem er a csapatjatek, meg az ilyen szarsagok, tobbet sebzel > nagyobb eselyetek van a gyozelemre, ennyi. Minden mas a noob szar jatekosok mellebeszelese, szeretencsere mondjuk mar eladtam az accom, mert elegem volt a hozzad hasonlo noob jatekosbol
  • aru
    #109
    2 nappal ezelöttig volt egy jól felépített t5 járművem... Ma amikor beléptem elképedve láttam, hogy t6 lett belőle (a t6 csík feléig kuszott föl a tier jelző) . Mi a fax történt?

    #108
    Szerintem kis járművel nem jársz jól t10-ben. Olyan járművet érdemes építeni ami a teierben a maximum ranked pontot hozza, és pesze érdemes az összes CPU-t felhasználni.

    #107
    Mivel ezt láttam ott ezért nehéz lenne megmagyaráznod. Gyak. egyik sem volt képes csapatjátékra, csak rohant eszetlenül lelőte a szükséges dmg-t több célpontra és meghaltak. Abba meg nem érdemes belemenni, hogy kikből lesz "lila"... egyetlen videót néztem meg cleaverlandtől elég is volt. Arra nem volt képes a táras TD-vel, hogy forduljon 80°-ot és azt az oldalt támogassa ami egyértelműen bukásra áll. Neki a több dmg kellett, mert arra van stat és nem a csapatjátékra. Bukta is lett!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.06. 10:15:47
  • Jaqen
    #108
    Tetszik az új játékmód. Az elején nem láttam a lényegét, és szitkozódtam, hogy 25-30 percig tart a meccs, de minek? Aztán rájöttem, hogy ez hiányzott a játékból. Mondjuk pár új pálya is elkélne sztem. Épp most építettem meg az első helikopterem. Kérdés: Tier 10-ben lehet érvényesülni kisebb gépekkel (mármint méretre közepes, vagy kicsi) vagy az új fegyverek, kerekek miatt mindenképpen egy batár nagy géppel kell érvényesülni? Nem jönnek be ezek a batár nagy gépek :D Ha más nem marad a szárazföldi járművem T5-T6 azt viszem tovább az accot légi járművekkel.