21
most már ilyeni is van
  • Nadia
    #21
    Sziasztok!

    Másodéves hallgató vagyok és búvárkodás témában kell marketingkutatást végeznem. Összeállítottam egy kérdőívet és nagy segítséget jelentene, ha kitöltenétek!

    a kérdőív linkje:

    http://ripet.hu/feedback.php?kid=k1wa3fxbzgbq6u99

    Előre is köszönöm!

    Nadia
  • Csörcsike
    #20
    Szerintem is a legfontosabb, hogy legyen az embernek megfelelő biztosítása ha azt tervezi,. hogy elutazik külföldre. Szerencsére itthon egyre több cég kínál biztosításokat. Talán a legfontosabb az, hogy ezek a cégek egyre több egymástól teljesen eltérő konstrukciókat kínálnak fel az utazni vágyó közönségnek. Talán a legfontosabb amikor az ember választ, hogy tudja pontosan, hogy miért is fizetett és mire terjed ki a biztosítás. Ez több okból is fontos mivel az ember nem akkor szeretne rájönni arra a hiányosságokra amikor fizetnie kell. Az itthoni biztosítók közül nagyon sokan nagyon jókat kínálnak. Például az Uniqa nagyon megbízható és nagyon sok biztosítást is kínál az embereknek. Ezek a biztosítások általában kiterjednek a csomagokra illetve ha autóval utazik az ember akkor például arra is lehet már biztosítást találni.
  • analfa
    #19
    Én a sima utasbiztosításaimat az Uniqanál szoktam kötni, csak gondoltam megkérdezem hátha van erre valami amit úgymond kötelező kötni mert csak azt fogadják el... de ezek szerint nincs meg már máshol is azt mondták hogy nyugodtan kérjem a Gyöngyhalász biztosítást, (mert az a búvárbiztosítás) úgyhogy köszönöm! :)
  • Megtörhetetlen
    #18
    A nagyobb biztosítóknál tuti meg fogod tudni kötni vagy felhívod őket esetleg írsz nekik és azonnal kapsz majd választ, hogy milyen konstrukciót tudnak adni.
    Én már a másik topikban is leírtam Axa-s vagyok, de igen az Uniqa még a másik legnagyobb ami tutira megbízható. Innentől rajtad áll szerintem egyikben sem fogsz csalódni, legalábbis én nem hallottam egyikről sem rosszat (na jó az Axáról egy esetben, de mivel velem ég nem történt addig nem hiszem el, azért sem :) )
  • kalaja
    #17
    Majdnem mindegyik nagyobb biztosítónál megtalálod ezt a szolgáltatást. Amelyik neked tetszik. Én még nem kerültem abba a helyzetbe, hogy teszteljem a biztosítóknak a megbízhatóságát de az uniqanál szoktam kötni mert nekem is ajánlották.
  • analfa
    #16
    Hali mindenkinek!
    Látom többen is vannak akik már több éve űzik ezt a szép sportot :) Én még csak nemrég kezdtem el, de a lelkesedésem határtalan!! :D Viszont úgy döntöttem hogy az idén ha módom lesz rá akkor több helyre is el szeretnék menni, mint például a Vörös-tengerre meg persze az Adriára is. Viszont nem teljesen vagyok még képben mindennel. Az oktató mondta hogy mindenképpen kössek utasbiztosítást is, de figyeljek oda hogy olyan legyen ami egyben búvárbiztosítás... viszont, nem tudom hogy ilyet lehet minden biztosítónál kötni vagy valami külön speckó?? Ha van több is akkor ki melyiket ajánlaná (melyiket szokta megkötni)??
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • fannicheck
    #15
    Hurghadai búvárkodás


    Kedves Búvárok, és nem Búvárok!

    Mindenkit szeretettel várunk Hurghadán a SeaGull Resorthoz tartozó búvárbázison. A Dive Too megbízható, tapasztalt emberekkel rendelkezik. Most kedvezményesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat! Várjuk önöket!
    További információkért nézze meg honlapunkat: www.divetoo.net, vagy keressennek meg engem személyesen, akár e-mailen, akár iwien, vagy akár telefonon is.

    Markóth Fanni
    E-mail címem: [email protected]
    Telefonszámom: HUN +36 30 480 1800; EG +2 017 633 4625
    [IMG]http://[/IMG]
  • paja100
    #14
    ipnhn
  • paja100
    #13
    haho sziasztok van itt valaki? dumálni?
  • oneal1
    #12
    nem is tudtam hogy van ilyen topic.

    én kb 1,5 éve kóstoltam bele a dologba és azóta imádom:)
  • paja100
    #11
    sziasztok volna kedve valakinek dumcsizni?
  • Nessi
    #10
    Hű. Én is búvárkodom már egy jó ideje... Igazából azért kerestem fórumokat, mert új ruha kéne, és kinéztem egy "Henderson ultrastrech" nevezetű dolgot. Viszont az a probléma, hogy eléggé újnak számít ez a fajta, és szinte senki nem tud semmit róla... Ha esetleg valakinek teljesen véletlenül van bármi tapasztalata egy 7 mm-s ruháról, megoszthatná velem...
    Egyébként az egész ruhával úgy találkoztam, hogy múlt héten vizgsáztattunk egy srácot, akinek szinte semmi saját cucca nem volt, de nagyon ragaszkodott ehhez a ruhához... És tényleg. Nagyon megtetszett.

    Shaman: Sharm El Sheikh. Van pár ottani ismerős oktató... Nagyon ajánlom, jó csapat, jó merülőhelyek, és árban sem vészes (tulajdonképpen eddigi megfigyeléseim azt igazolják, hogy a repjegyen kívül szinte minden olcsóbb, mint Adrián).
  • Shaman
    #9
    nos akkó elmondom.

    Itt legalábbis a CMAS-nál van egy olyan szabály,hogy együtt 4 csillag merülhet.Ha leteszed a vizsgát akkor 1 csillagos leszel,azaz ezután a köv. vizsgáig elvileg csak búvároktatóval merülhetsz (3 csillag már oktató). persze ezt senki sem tartja be. Szal a lényeg,hogy cimbikkel már tudunk merülni,mert 2+2 az 4:-))

    Mélység x olyan 40-50 méterig,s természetesen dekompressziós merülés is lehet,söt a 2 csillagos vizsgához kell is.

    Eddig főleg Magyarország,Adria. De szándekunkban áll cimbikkel kimenni a Vörös-tengerhez. Sharm-En-Shejkben (vagy hogy írják)
  • Gladiator
    #8
    hála az égnek vki. hát, a CMAS-hoz nem értek, mert én PADI-s vagyok (az a legjobb beee:)))

    az a két csillag mit takar? Vmi specialitásod van? milyen mélyre mehetsz?

    én advanced open water diver vagyok, tesóm meg divemaster. nem tom mond-e ez neked vmit, de nem ez a lényeg. hova szoktáljárni?
  • Shaman
    #7
    Noh akkor topig up!
    És valóban. Jelenleg 2 csillagos CMAS vizsgám van,s szoktam búvárkodni. Szívesen beszélgetnék itt másokkal élményekről,stb. (csak semmi buzulás:-)
  • Gladiator
    #6
    amúgy télleg sokat nyitok mostanában
  • Gladiator
    #5
    Merthogy? eddig csupa értelmes topicot nyitottam. Nem ilyeneket, hogy az én macskám mózes, meg ilyenek. szal ha értelmesek hagy nyissam.
  • Hangianix
    #4
    Shaman szokott.
  • Bandew
    #3
    bocs Gladiator :D
  • Bandew
    #2
    Galdiator ez hányadik topicod? :D
  • Gladiator
    #1
    Nem hiszem, hogy bárki is búvárkodna innen, de azé megnyitottam. Esetleg búvárkodik vki? Nem az olyan sznorkerezésre (pipa + szemüveg + uszony) gondolok, hanem a rendes scuba búvárkodásra...