1418743729.jpg
  • buke
    ChuckYeager: Combat jellegű küldetésekből van többféle is. A legtöbb megoldható részben hajóval is /mérnökölt,harci hajóra gondolok/, de a végén csak ki kell szállni a kényelmes ülésből. Kivételt az olyan katonai bázisok jelentenek, ahol kőröz 1-4 mérnökölt hajó, amelyek maximálisam védik a bázis...nem lehet bejutni...szolóban nem. Ilyenkor marad az Apex.
    A csoportos likvidálós missionoknál 2 féle van:
    1. sima RAID felirat /céltábla nyíl nélkül/ néhány embert kell levadászni, persze előtte neked kell kikeresni a bázisukat a frakció neve alapján. Többször találkoztam itt olyan bugos jelenséggel, hogy nem volt senki a kontrollált settlementben. Ilyenkor le kell scannelni az egész bolygót és ha van roncs szignál ott esetleg jöhetnek.
    2. SETTLEMENT RAID : itt a céltábla közepébe nyíl mutat és itt mindenkit le kell mészárolni és nem halhatsz meg, mert bukod a küldetést. Előzőnél meghalás után újra mehetsz a további személyeket eliminálni.
    Ezek elég nehezek egy kezdő játékosnak, engem novemberben sokszor kilőttek az elején,aztán szép lassan meglett a rutinom, játék közben 60 nap alatt összegyűjtöttem a G5 -höz szükséges materiálokat, így már a threat 3-as feladatok kicsit unalmasak is, nehezen találok threat 5-öst.
    Mivel a kulcsfontosságú materiálok egy része már lepotyogott , így hát elindultam a kolóniára és feloldottam az összes gyalogos mérnököt. Itt ugyanis kevesebb mérnök kínálja szolgáltatásait az összes módosításhoz és a feloldásuk gyerek játék a bubihoz képest.
    Visszatérve a settlement raid-re lehet nyílt csatában lassan leszalámizni a kommandósokat, sok meneküléssel, ugrálással stb. Lehet kikapcsolni a riasztót ---ha megtalálható egyáltalán---, és lehet orvlövészként 1 pontból kilőni a guardok nagy részét / ehhez már kell az audio masking módosítás /,
    lehet E-breach-et /anarchia rendszerekben kapható/ használva először bejutni a riasztó közeli helyre, itt pár másodperc alatt kilőni a kommandósokat és a riasztót közben gyorsan kikapcsolni ---a nagy kavarodásban és egyébként SEM fogják visszakapcsolni már. Ez a tapasztalatom.Tehát nem az összes védelmi erő fog Rád szállni. A riasztó kikapcsolása után a technikai védelmi eszközöket is ki kell kapcsolni. Különösen fontos ez a katonai settlementekben az elmenekülés miatt a végén. Itt a góliát nevű óriás drón, ami veszélyes, ezt én az arra alkamas helyen mérnökölt corvettel rakétákkal el tudom intézni, de ilyen hely inkább csak küldetésen kívüli kisebb bázisok, ill. a skorpió nevű SRV-vel, amikor már megfogyatkoztak a katonák, különben szétlövik az srv-t.
    Szóval sok kitartás kell az elején, érdemes megtalálni a bubiban a G3 ruhákat és fegyvereket, ami csak pár óra pluszt jelent. Ehhez a nagy populációjú, demokratikus, hightech, high secu., rendszerek outpostjait és felszíni nagy állomásait kell keresni.
    Van egy másik tipp is ... ez tényleg nem jut most eszembe. Majd valaki leírja lényeg az anarchia rendszerekkel kapcsolatos ??
    Utoljára szerkesztette: buke, 2022.02.02. 11:06:05