Na csütürtökön megkaptam az új lapot.
Azóta még nem volt időm, csak ma délután kezdtem neki a szerelésnek. Most pattintottam fel az XP-t, meg pár progit, a sok "dolgaim" felrakása még úgyis eltart egy ideig.
Érdekes, most minden felkúszott rendesen, nem volt kékhalál, nem köcsögölt egyik program se.
Remélem jó lesz. De ugye hibernálgatni, S3-ozni még nem volt időm. De ez lesz az első holnap.
Persze most az előbb fedobtam a MoH-A -t, úgy száguldott max-on 70 FPS-el, hogy még. :) Aztán beakadtam a falhoz az emeleten, és kikapcsoltam, mert felidegesített, hogy nem bír arrébbmenni.
A BioShock-ra lennék még kíváncsi, de ahogy nézem, még nincs semmi?
Meg ugye ahhoz Vistát is fel kellene dobni. A MoH-A ban nincs dx10 támogatás ugye? Így akkor ahhoz elég az XP.
Most már nem szedek le a lapról semmit. Így CPU magok 44-45 fokosak alapom, a lap meg 55 volt, de most az oldalsó ventit is beraktam, meg a laphoz adott HP hűtőt a RAM-ok közé (Mert ugye az a lapra csak akkor kell, ha passzíz CPU hűtőm lenne), na és a furcsa, hogy érdekesen a VGA-m MoH-A alatt 82 volt, de a lap lehűlt 44-re. :)
Szóval ezek jók szerintem, csak a VGA nem annyira, az alap 67 fok, játék 82 fokával. Pedig olyan zsír házam van zsír hűtéssel, hogy még.