11074353081353622639.jpg
  • Palinko
    #15886
    Faucetekhez soha nem lesz idegem szerintem a freebitco.in is egy szemét oldal, minél többször nézed meg annál kevesebb satoshit utal... Múltkor rávettek hogy van valami ami automatikusan klikkely óránként the az RP-m gyorsabban fogyott mintsem fenntartható lett volna szóval hagytam a fenébe.

    Celsius nekem is pörög én Cel-ben kérem a kamatot mert most csak centeket ér és egyszer talán lesz belőle valami akkor gyorsan többszöröződhet a benne lévő pénz. Most fejlesztik a bankjukat is oda is hihetetlen gyorsan találnak befektetőket szerintem jó dolog ez a cucc.

    Én igazából minden időm a Pi-be ölöm mostanság, építgetünk egy közösséget ott 100$-ra értékelik a Pi-t és már vásároltam is dolgokat rajta. Pont ma nyilt a fülöp szigeteken a fizikai üzlet egész jól halad, bár maga a projekt meg lassan mert ugyan az a 8 ember csinálja mint kezdetekben és még nem is mind programozó, meg ez ilyen 3. állásuk kb szóval az meglátszik az egészen.

    Azonkívül nagyon érdekes nincs, ez a honeygain is úgy lelassult, ad most 2-3 centeket naponta? Good luck elérni a 20$ kikérési limitet, mivel, 17,70-en áll még kipörgetem de utána biztosan törlöm. Az appen fizetett királyul valamelyik héten 150 eurt sikerült vele elérni de ott is ritkán van munka, mást meg nem tudom a remotasks-ot nézegetem de még ilyen kiképző dolgokat csináltam csak nem tudom mennyi rendes munkájuk van.