11074353081353622639.jpg
  • repvez
    #15871
    igen én is valami hasonlót láttam YT-on, hogy valami tizenéves srác PS-ben csinált egy képet meg poló design-t és azt feltöltötte valami oldalra ahonnan termékként meg lehetett vásárolni és az eladott darabok után kapott valamennyi lóvét. Meg az nem volt tiszta, hogy azt hogy csinálta, hogy Aliexpressen kiválaszutott egy tárgyat ami elég jol fogy és azt reklámozta valahogy és ott is az eladott darabszámok után és a facebook hirdetések után 100as nagyságrendu dollárt szerzett. csak azt nem tudom, hogy ezekkel a cégekkel hogyan vette fel a kapcsolatot és hogy egyezett meg, hogy ezeket feltegye és jutalékot kapjon belöle. Végul is ez egy win-win konstrukció, mert ha jó a kép sokan veszik, nö a cég forgalma és te is többet kapsz utána.

    A modelleszési dolgokban azért nem akarok még beleugrani, mert nem tudom , hogyan müködnek ezek a dolgok , hogyha jelentkezem akkor milyen nehézségü modellt kell csinálni és menyni idő alatt , egyáltalán mi van ha nem végzek vagy nem felel meg akkor nem kapok érte semmit sem vagy van valami másik jogi vonzata is, gondolom valami szerzüdés csak kell ehhez már.

    A bitkoinhoz nincs elég jó gépem, a sávszélességet meg nem nagyon tudom felajánlani, mert abbol sincs sok(25/5).
    De pár dollárt tudnék szánni olyan dologra ami hasonlo kis ráforditással lehetne bevételre szert tenni mint ez a kép feltöltése vagy aliexpresses dolog.