Delac#16280
Sorcra enigma nagy pazarlás. Enigma-> 1 teleport. Az összes többi statja csak hab a tortán.
2 high runa egy ilyen páncélra, ami ezen(teleport) kívűl felejtős. Logikátlan ilyet adni rá. A többi, amit én ajánlok, illetve bármi más, azok egytől-egyig stat használhatóság elvén szerepelnek.
Drága cuccból Chains of Honor, az ami SZERINTEM erősen javallott. FCR teljes hiánya miatt viszont megfontoladnó beszerzése, ha tudjuk előrő, hogy bajosan lesz meg a breakpoint, már ha egyáltalán érdekel minket :D ;)
Vagy: Vipermagi, uppolt 35 allres, bele um vagy Ptopáz ha mindenek felett mf, bár ez utóbbi esetben a következő ajánlatom csábítóbb: Skullder's Ire (russet uniq->). Karakterszinttől függő mf, allskill (ez vipernél is igen huzó tényező)
E háromból választanék ha megtehetem azt a luxust, hogy ezek átgondolásánál az "álom" nem játszik közre. :P
Én CoH-t szeretem valamiért. Még tavaly amikor elkezdtem Bneten játszani ez a runaszó volt, ami megfogott az összesközül első pillanatra.
A többi itemet sorcra a teljeség igénye nélkül nem fogom részletezni
öv: arach/goldwrap
kesztyű: magefist/chance guard
cipő: wartraveler/ egy jó rare, ami neadjisten még ad resistet is.
páncél: coh/viper/skullder
fegyó: occolus/eschuta (tiszta fire ág esetén, bár ehhez kell még infi, <- nem árt legalábbis)
pajzs: spirit monarch lehetőleg fcr 35
sapka: shako ebbe ptopáz/um runa Attól függően, hogy melyik a fontosabb/szükségesebb
amulett: vegyes felállásnál mara/ tiszta ág eseten adott ág 3 skill
gyűrű1: soj
gyűrű2: ha nem telik sojra akkor az itteniből vállogas)): mf/str/fcr/allres/mana egésszéges kombinációban. Fontossági sorrendet az határozza meg, hogy mire van éppen szükséged.