• horpeti
    Akkor végülis csak az a lényeg, hogy mennyi lesz a fegyóra ráírva... mind1, hogy az EDből vagy +dmgből érte el. Akkor is a skillből levőt felszorozza.

Kiírás szerint baromira nem így van, egyedül a concentration auránál van így, hogy a karakterlapon levő damagét szorozza fel, a might pl. ami sima ed-t ad, csak a weapon alapjához való ED állományt növeli...

Ehh. Ez így akkor az egész egy nagy humbuk...

A +dmg-s az már tuti, a %edre még nem volt így leírva, hogy bug, csak egyszerűen a kalk úgy számolja hogy az a weapon és akkor azt szorozza fel a skillel.

Ez is a logikus, nem kell a fegyver saját sebzésébe belenyulni, illogikus, hogy az alapját növelje a skill, de a dió mégis így csinálja, és ha adsz neki +100% edt pl. mightból, akkor az alap * (wED + sED) lesz kiírva... de a kalkod szerint sem így müxik, hanem alap * wED * sED

Bocs, akkor ha lehurrogtalak az elején, kiírás szerint az van amit én mondok, de ezek szerint a játékon belül nem.. de ezt én nem tudtam. :)

Ilyetén a mightos merc az nagyon durva mindenkinek, hiszen amit lát az ember fegyver damaget, azt fogja többszörözni... Mégha nem is ezt látja kiírva... Honnan tudják ők.. biztos tesztelték, v. ismerik a forráskódot. :))

Ilymódon viszont asszem a BOTDre kell esküdjek,mert annyival nem üt nagyobbat a grief, mint amennyi bónuszt kap a BOTD. :)
    Igaz annyival drágább is...