• kalapos01
    #6
    Nagyon, nagyon lassan. de addig még van pár évtized. Merész kijelentés azok után, hogy még sosem volt ilyen sikeres a műfaj, hogy Amerikában az év 10 legsikeresebb filmje közül 6 szuperhősös. És tippre csak azért annyi, mert nem volt több.

    De tényleg nem értem. Miért fulladnának ki? Mert készül... évi 3 Marvel és 3 DC? Nyilván, akinek megterhelő, az nem nézi, engem sosem érdekeltek, de elég nagy szarban lennék, ha csak év mondjuk hat horrorfilm lenne, amit megnézhetnék. Szerintem a szuperhősök rajongói sem bánnák, ha több lenne, de évi kettő? Mit mondanál, ha tudnád, hogy havonta a DC és a Marvel is több, mint 50 különböző szuperhős képregényt ad ki? Tippre ennél több filmet is elviselne a közönség. De látszik, hogy nagyon óvatosan mernek csak növekedni.

    Meg egyébként is, azért nem fog kifulladni a műfaj, mert mindig elő lehet kapni egy szuperhőst a több ezerből, mind újra lehet indítani, ahogy a képregényeket is, amikre sokan mondták az 50-es években, hogy kifulladnak, de azóta sem.

    Ha meg csökkenne a bevétel, csinálnak olcsóbbakat. Nem hiszem, hogy bárkit is zavarna az évi pár száz amerikai mozifilm között 6 (HAT) szuperhős film.

    "Nem fog hiányozni egyiknek sem a folytatása. "

    Aki nem nézi őket, annak nem fog. Aki nézi őket, annak fog. Hadd legyenek, sokan nagyon szeretik őket. Nem véletlenül.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.12.08. 19:39:20