• Ellaberin
    #19
    Az emelésre és a reklám belengetésre nálam is megbillent a szék.
    De. Annyi körülmény változik most, hogy az biztosan mozdítja a piacot valamilyen irányba. Általában a legrosszabb döntés a megmaradókon elverni a port, azaz emelni, a minőségen spórolni, reklámmal teleszórni azt a platformot, ami egyetlen száraz szigete - a virág bolton túl - a nézhető műsoridőt elszórva tartalmazó TV-zésnek.
    A piacot felfedezték a nagyok, már aszfaltozott útra lehet felhajtani a glancos Rolss Royce-okkal, Ferrarikkal, stb. Csak éppen mostanában b...ták agyon ezek a film birodalmak a nagy neveket, már-már etalonnak számító filmeket, sorozatokat, hogy már a moziba se ül be az ember, ha elmúlt 12 éves, mert még véletlenül valakinek beszakad a körme, neadjúristen elcsattan egy csók. Na ezeket a streameket még ingyen sem fizetném elő.
    Igen, tudom: anyuka, apuka be fog fizetni a 125 milliomodik pókegerre is meg Thálosra és az igazán-igazán-de tényleg igazán utolsó mindenki mindenki ellen, de a Föld megmentéséért harcoló GigaMegaSuperUniverzumban játszódó összecsapásra, no meg a lapos mellű Lara Croftra.
    Szóval nem vagyunk egyformák, nem értünk egyet.
    Én meg főleg nem a "cikk" jegyzőével, mert Mike Mayers paródiáiból pont a mini emberest nem tudtam tíz percnél tovább nézni - a többi filmjét max 15-ig, viszont ezt a sorozatot pont ledaráltam, mert számomra pont az annyira kretén önkifigurázása a Netflixnek, amit nagyon csodáltam, hogy leadtak. Nem beszélve arról, hogy szembe mentek azzal az általánossá vált prűdséggel, hogy az már mind pornó amiben megvillan egy-egy nemiszerv. Itt ráadásul úgy, hogy kifejezetten minden eszedbe jut ezek láttán, kivéve a pornót.
    És hogy miért maradtam még is még egy kis sanszot adva nekik? MERT nem csak a hollivúdi sz.rokat adják, van olyan is, de vannak olyan filmek, amik máshol biztosan nem jutottak volna el hozzám, módszeresen adtak pénzt nevenincs rendezőknek, színészeknek és forgatókönyv-íróknak (ómájgád!), akik le is tudtak tenni valamit az asztalra. És lett is néhány etalon, ami után mostanában veszik elő a scannereket a nagy nevek is.
    (El se hiszem, le mertem írni, hogy forgató-könyv -lehet rosszul is -, pedig az utóbbi 15-20 évben már meggyőződésemmé vált, hogy ezt biztosan betiltották és ezer év reklám nézésre ítélik, aki ki meri mondani, vagy le meri írni.)