• zetortraktor
    #1
    Vicces cím, mert pont erről nincs szó benne, csak pár minikritika van - mintha direkt szarokat nézett volna emberünk, azt ami jó, meg nem. Miért nem a Clarkról vagy a Wrong Side of The Tracksről ír?

    De az egy dolog, hogy számon kéri egy nem neki szóló filmtől, hogy nem neki szól: ha már egy Toszkánról ír, írhatna valamelyik ovis sorozatról vagy spanyol valóságshow-ról is, hogy mennyire nem tetszett neki. Viszont a tárgyi tévedéseket nem lenne szabad engedni.

    "is elkezdték pedzegetni, hogy talán itt a vége a szélesvásznú termeknek és mindenki marad otthon tévézni. Nos, ez végül nem így lett és ennek legékesebb példája a Top Gun: Maverick vagy akár a Pókember: "

    Ja. Minden téma kapcsán mondanak baromságokat. Ez olyan, mintha azt írná, hogy "páran tavaly elkezdték pedzegetni, hogy a Föld lapos". Igen, volt, aki ilyet mondott, de miért kell hivatkozási alapnak kezelni őt? Példákkal meg tele van az elmúlt 10 év, nem kell ide Top Gun.

    "A szolgáltatás díja a legmagasabb a piacon"

    Ez konkrét hazugság. (A Netflix itthon a legdrágább, de Amerikában nem.)

    "jelentős korlátozások is várhatók."

    semmilyen korlátozás nem lesz. lesz olcsóbb csomag reklámmmal. és lesz olcsóbb csomag azoknak, akik haverjai a Netflixeseknek.

    "Megjelennek például a reklámok, ami nagyon el tudja venni az ember kedvét a további használattól"

    Hmm,a Netflix kivételével mindegyik platformon vannak, illetve lesznek reklámok. A Netflix az egyetlen, aki nem jelentette be, de akinek elveszi a kedvét, az nem fogja kérni.

    "konkurenciánál is vannak ütős sorozatok és filmek,"

    lehet sorolni az ütős AMazonos meg Disney+-os filmeket, de miért lep meg valakit, hogy más is csinál jókat? Előfizetni nem a Disney+-os videófilmek miatt fog az ember, hanem azért, mert ott van sok évtizednyi katalógus.

    "ami biztosan komoly vándorlást okoz majd a hazai piacon is"

    Minek vándoroljon bárki, ha nincs lekorlátozva, mennyire lehet előfizetni? És miért "biztos"? Mire alapozza ezt? Felmérésre. Vagy azt akarta írni, hogy "Lehet, hogy"?