• defiant9
  #19
  "Produktív munkakörnyezet az nem az autó kivéve ha sofőr vagy"
  Definiáld mi az hogy produktív. Az emberek milliói jelenleg is munkakörnyezetként használják az autót, tehát ismét csak a tények cáfolják az állításod. Az autó teljesen alkalmas egy üzleti dokumentáció elolvasására vagy munka megbeszélésre.
  Az hogy nem alkalmas minden tevékenységre <> nem alkalmas valamilyen tevékenységre.

  "Azt elfogadom bár a sportautóban nem vagyok biztos."
  Ez inkább csak azt mutatja hogy a világról kialakult képed hibás és még a szemed sem használod. A luxusautó piac nagyságrenddel nagyobb mint a sportautó piac. Ezt onnan is látnod kellene hogy nagyon ritkán találkozol az utcán Ferrari-val szemben egy Tesla-val vagy S-class-al.

  "De az akkor is egy kisebbség nagyon kicsi."
  A kiinduló állításod megfogalmazhattad volna korrekten is ami tartalmazza ez a szűkítést, azonban nem te nem ezt tetted. Így az eredeti állításod nem tudtad megvédeni, az megdőlt. Legközelebb fogalmazz pontosabban, ne általánosítsd azt amit nem lehet, tudom úgy nem szól akkorát hogy te mekkora látnok vagy azokhoz képest akiknek ez a munkájuk.

  „Ha annyira okosak lettek volna akkor valamelyik autógyár megcsinálja a Teslat Elon Musk előtt.”
  Nem igazán látom hogy miért ne lehetne egy legokosabb az okosak közt. Az általad felhozott Apple példa is jól mutatja hogy van ilyen. Egyébként ma már minden autógyár lohol a Tesla után. Elektromos, önvezetés, idő eltöltése irányban mennek a gyárak. De persze a nagy cégek is hibázhatnak(Nokia), időnként meg is teszik, ami valószínűtlen az hogy mind rossz lóra száll fel, ellenben te innen a topicból látod ezt.