• dyra
  #12
  Próbáltál már autóban olvasni? Vagy filmet nézni? Esetleg meetingen részt venni? Maradjunk annyiban, hogy nem a legjobb hely egyikresem. És nem a az ülés miatt.

  A sportautókkal meg azért példálóztam (mert most kedvem lenne hasonlóan visszaszemélyeskedni de nem teszem) hogy megvilágítsam miről ábrándoznak az emberek nagy többségében mikor egy autót képzelnek el maguk elé.

  Az autópályát is hagyjuk. Nem fognak az emberek se havidíjas se más konstrukciót kifizetni mert maga az utazás lesz sokkal drágább ettől a mókusvakító szolgáltatástól ami ráadásnak 10 éve van megígérve. hogy most már 1 - 2 év és itt az áttörés.

  Persze van egy réteg akinek erre telik. Amit én kis hazánkban látok mikor autópályán megyek, hogy az autók 80% valami régi verda. Oké tudom más országok sokkal gazdagabbak de pl a németeknél is 10 év körül van az autók átlagéletkora.

  Szóval hajrá, nyomjátok az újságírókkal karöltve ezeket a baromságokat. Az önvezetés nem versenyképes opció az autóknál. Persze ettől függetlenül lesz egy szük réteg aki majd telenyomja a youtubot meg az ujságokat azzal, hogy innováció meg , hogy mennyire príma és ő az autóban tartja a meetinget ezzel sem vesztve időt és ez neki millákat hoz stb...