• Relixo
    #4
    Pontosan így van!
    De azért ne felejtsd ki a nők legfontosabb mozgató rugóját a PÉNZT! (szó szerint bármire képesek érte)
    Ez van az első helyen náluk, aztán jön az általad is említett "lófarok" méret meg a kinézet és csak utána a nők által tévesen dominánsnak vélt, pedig csak simán közönséges bunkó viselkedési minta!

    Majd ezek után,hogy a felsoroltak alapján választottak az jön,hogy nincs normális férfi és kihalt a szerelem stb.stb.. :D Holott ők maguk teremtik meg és éltetik ezeket a normákat! Azt meg már meg se említem,hogy az említett véglény hímneműeket (bmw-s, audis retardáltakra gondolok) szintén ezek a nők nevelték ki a társadalomba. Köszönjük szépen! (facepalm)
    Lehet itt mondani bármit a sok libának, de ma a nők 99%-a kineveti a normális, "jó fiú" stílusú férfiakat. Nem kell rózsa csokor, hanem egy köteg húszezres kell. Nem kell apa figura, hanem egy kitetovált,kulturálatlan "kan" kell. Nem kell szép szó, kedves hozzáállás vagy érzelmi intelligencia, hanem egy nagy bré kell amit az agyukig feltolnak. Már szeretkezés sincs, jóformán csak azt várják széttett lábakkal,hogy szétkúrják őket. Persze ők meg fekszenek mint egy darab fa közbe. :)

    Nem mondom,hogy nincs kivétel... de olyan minimális,hogy szinte számolni se lehet vele. Na most hogy elmondtam az igazságot ,jöhet a feministák és trollok pocskondiázása rám. (lepereg rólam,úgyhogy választ ne várjanak egyik szitokra se)