Days Gone
  • Ironman2
    #1
    "Motorozz és harcolj a halálos, járvány utáni Amerikában. Deacon St. Johnt, a vándormadárt és fejvadászt alakítod, aki a felszabdalt utakat rója és a túlélésért küzd, értelmet keresve az életben maradásra ebben nyílt világú akció-kalandjátékban."
    "A JÁTÉKRÓL
    A Days Gone egy a pusztító világjárvány után két évvel a kíméletlen vadonban játszódó nyílt világú akció-kalandjáték.

    Bújj a korábbi törvényen kívüli motoros, a fejvadász Deacon St. John bőrébe, aki értelmet próbál találni az életének egy olyan világban, ahol mindenhol a halál veszi körbe. Keress felszerelést az elhagyott településeken értékes elemek és fegyverek elkészítéséhez, vagy szövetkezz más túlélőkkel, hogy megpróbáld kiegészíteni az életed kereskedéssel... vagy erőszakosabb módokon.

    FŐBB JELLEMZŐK
    • Magával ragadó környezet: az erdőktől és mezőktől a havas síkságokig és lávamezőkig az északnyugati partvidék egyszerre gyönyörű és halálos. Fedezd fel a több millió év vulkáni tevékenység által alakított hegyeket, barlangokat, bányákat és apró városkákat.
    • Brutális találkozások: a mindenhol megtalálható veszélyes bandák és korcsok hordái ellen fel kell használnod mindent az életben maradáshoz, mint a testreszabható csapdákat, fegyvereket és fejleszthető tudást. Ne feledkezz meg a csavargómotorodról, amely egy nélkülözhetetlen eszköz ebben a hatalmas világban.
    • Folyamatosan változó környezet: pattanj Deacon hűséges motorjának nyergébe, és fedezz fel egy dinamikus világot annak időjárásával, a drámai hatású nappalok és éjszakák ciklusával, a környezetükhöz alkalmazkodó és ezáltal fejlődő korcsokkal, illetve találkozz más túlélőkkel.
    • Izgalmas történet: merülj bele ebbe az elveszettségről, árulásról és megbánásról szóló, magával ragadó történetbe, ahol Deacon St. John a reményt keresi egy mély és személyes veszteség után. Mi tesz minket emberré, amikor mindennap a túlélésért kell küzdeni?

    TARTALMA
    • New Game Plus mód
    • Túlélési mód
    • Kihívások mód
    • Motorborítások

    A PC-funkciók között megtalálható az ultraszéles monitor mód, a feloldott képkocka-sebesség és feljavított grafika (megnövelt részletességi szint, látómező, lombkirajzolási távolság)."

    Steam link


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.04.20. 11:22:02