• And37
    #50
    "Bill Gates nem néz videókat, azabaj:" - Nem olvastad Bill Gates írását, az a baj, csak az SG-t, akik egy Bill Gates-et fikázó cikk alapján fikázzák Bill Gates írását, de szintén nem olvasták, viszont szintén lehoznak egy olyan cikket, hogy "Többet kell tenniük az IT-óriásoknak az álhírek ellen", de arra nem gondolnak, hogy az IT-törpöknek is többet kellene tenni.

    Bill Gates konkrétan ezt írta: "That means they’re great options for personal cars and even medium-duty vehicles, like city buses and garbage trucks. " tehát hogy az elekromos járművek remek opciók személyautóknak, de még városi buszoknak is. A videód egy városi buszt mutat, ami Bill Gates szerint remek ötlet. Az SG szerint Bill Gates nem hisz az elektromos járművekben. Én meg nem hiszem, hogy elolvasták, mit írt, mielőtt írtak róla.

    (Ez nem jelenti, hogy Bill Gatesnek igaza van, vagy hogy egyetértek vele, csak azt, hogy amit a cikk írt, az ebben a formában kuka, amit Gates szerint szintén elekromos kukásautók is vihetnének, ha nem kell messzire szállítaniuk. :) )