Microsoft Flight Simulator 2020
  • bosco05 #580
    Csak hogy jó hírekkel is legyünk kicsit feltöltve, valószínű az új SDK miatt ki fogják tudni adni még idén a CRJ 700-at Aerosofték.
    https://www.aerosoft.com/en/flight-simulation/news/work-in-progress-aerosoft-crj-for-msfs

    Illetve nagyon készül az LHSimulations féle LHBP is.
    https://www.simflight.com/2020/11/29/lhsimulations-lhbp-budapest-msfs-preview-update/

    Elvileg készül LHSM is, szóval lesznek itt még csemegék :)

    Külföldön erősen faragják már a DC3-ast, de lesz ingyenes A380 is, a kis propelleresek közül pedig a Piper PA 44 már elérhető a store-ból.

    A gyári gépek közül a Cessna Citation CJ4 eléggé jól helyre van rakva már a Working Title által, illetve a Beechcraft Bonanza G36 is megkapta már az őt megillető erőt :)

    Nekem egyedül egy közepes teherszállító gép hiányzik nagyon, ami mondjuk lehetne a DC3, csak az egy őskövület és sajnos még nincs kész :(

    Amúgy ha nem akar valaki céltalanul repkedni akkor a @BlueMaster által írt NeoFly tökéletes móka lehet, de van (szerintem) ennek egy szebb és jobb és előrehaladottabb változata, ami multiplayer, mégpedig az OnAir Company, de ez inkább csak azoknak ad pluszt, akik haverokkal, vagy másokkal szeretnének játszani.

    Persze a játéknak vannak hibái, hiányosságai stb... ezt én is látom, de azért tartalom akad bőven és ez a cím és szét lesz modolva 1-2 éven belül, efelől kétségünk se legyen, de ugye az idő az idő, azt nem lehet sürgetni.