• Palinko
    #13
    Nekem 3410-esem volt nem tudom már mennyibe került de szerintem nem volt olyan vészesen drága. Mert a mobilok kezdeti elterjedésének idején mindegyik elég húzós volt de én gyerekként akkor szálltam már bele az egészbe mikor olcsóbbak lettek, emlékszem a fater kezdte Siemens S25-el, aztán lett nekem a Nokia 3410 amit én is szerettem, meg tényleg jó telefonok voltak abban a korban, de így visszatekintve már nem kicsit gagyinak tűnnek :D Pedig azért emlékszem hogy egyik haveromnak lett 3510-ese és nagyon szerettem az enyémet de hű az övé már színes meg azt az ejtőernyős játékot hogy szerettem rajta. Aztán anyunak is lett sony eticson k500 nekem meg k750, az már akkor elég menőnek számított, de csorgattuk a nyálunk a nokia 6600, 6630, Ngage, 7610, N93, hű symbian, augmented reality játékok, meg minden kúlság. Aztán a motorola razr is tetszett, örülök hogy végül egyiket sem vettem meg mert mai szemmel nézve már nevetségesek, igaz a mosotani telefonok is 15 év múlva annak fognak hatni, bár már nehezebben öregszenek szerintem.

    Szóval a K750 után megunva a joystick szarakodást, áttértem Samsung D900-ra ami nagyon jó volt, designban, tudásban is amíg ki nem lett mosva egyszer és akkor jött az első okos telefonom a Galaxy Ace Plus ami nagyon sok mindent túlélt velem, a legdurvább eséseket ez a telefon kapta eddig és jól szerepelt csak már eljárt felette az idő elemet is rendeltem hozzá akkor még lehetett :D Meg ez volt az a kategória ami már sokad generációs okostelefon de még mindig 1 év alatt akkorát fejlődött az app követelései hogy 1 év után laggos szar lett sajna utána ügyeskedni kellett gyári beállítás visszaállítása appok jobb megválogatása stb.

    Utána jött az E4 Plusom ami még mindig megvan és ez szinte olyan mint újkorában már persze gyorsabban merül, túl lehet terhelni ha nagyon akarom de általában laggmentes.

    Persze megértem én is a vágyat az öreg telefonoknál mert én is az mellett nőttem fel és nekem is megvolt a felsorolt sok Nokia iránt, de sokkal jobb a mai telefonos helyzet a sok gyártóval nagy versennyel és visszanézve a volt telefonjaimra egyedül a D900-at bántam meg bár nagyon jó telefon volt de nem kellett volna 300-eurt adni érte várhattam volna hogy lejebb megy az ára és addig szenvedhettem volna a sony joystickjával :D de úgy összességében én sem bántam meg annyira súlyosan egyik vásárlást sem, nagyot nem nyúltam mellé.

    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.06.19. 13:13:11