• Relixo
    #2
    " Diablo 2 remasteren, mely a Diablo 2: Resurrected címet kapja majd és hamarosan meg is jelenik"

    Tehát összegezzük az eléggé leszerepelt Jay Wilson irányításával készült Diablo 3 után (aukciós ház, ladder fail, server fail stb...) bejelentették az Immortal-t ami már önmagában is nevetséges és szánalmas volt. Eközben lehúztak még egy bőrt a rajongókról egy Necromancer kiegészítővel a Diablo 3-hoz kapcsolódóan. Bejelentették a Diablo 4-t ami első ránézésre egész jónak tűnt de mint lehet tudni különféle csatornákból az addigi játék 3/4-t kukázták és most teljesen átgondolva mondhatni újra kezdték.
    Aztán most "Ha ló nincs, szamár is jó" alapon kidobnak egy Diablo 2 remastered-t amit rajongók már kb 2016 óta csinálnak HD remastered néven nem kis sikerrel folyamatos frissítésekkel.

    Ez így elég kapkodásnak és izzadság szagúnak tűnik a Blizzard-tól! Sajnos már ők se azok akik régen voltak. Annak idején minőség és megbízhatóság jellemezte a céget most már EA szintű lehúzás lett a politikájuk és a sok bukott kísérlet meg csak elveszi a játéktól még jobban az emberek kedvét. Nem hiába tolják még ma is sokan az alap Diablo-val és a 2.résszel. Ott még tudtak valamit alkotni...