banner
  • NB2
    #364
    Azok a kis kincsesládák, amik valahogy nem igazán bukkannak mindig fel! Pl Rygjafylke minden magas pontját megmásztam, mégis egyszercsak felbukkant 3 láda, a tengerpart mellett. De ugyanígy jártam most Angliában is, hogy általam már rég felfedezett területen még ott van 2 láda. Fura, mert ha nem zoomolsz rá teljesen a map-re, akkor nem is mutatja. Én hülye ráadásul Norvégiában folyton úsztam, totál véletlenül vettem észre, hogy oda is lehet hívni a hajót :) Én ilyenre nem emlékeztem, hogy ezt megmutatta az elején. Ami még nem tetszett, hogy Anglia 20-es területén, szembe jött velem egy 90-es "zigóta". Erre azért kínosan ügyelt mindig az AC, hogy ilyen durva eltérések ne legyenek.
    De amúgy rájöttem már, hogy jó AC szokás szerint felesleges előre kolbászolni, a fő szállal kell haladni és közben az egyebekkel foglalkozni, mert rohadt idegesítő ugyanoda visszamenni és ugyanúgy kardozgatni az ellenséggel. Bár így is volt az elején, hogy az apátságot leraidoltam mert kellett a nyersanyag az építkezéshez, majd utána a főküldetés odament vissza. GRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
    Nekem egyenlőre még tetszik, az állandóan havas Norvégiától hülyét kaptam, jó, hogy átjöttem a változatosabb "Angliába".