• Steel
    #20
    "Ha a finomított cukor nem természetes, nagyjából azt mondod, hogy akkor pl. a liszt sem természetes, lévén fel van dolgozva.
    Kokacserjét meg minden átlaghőmérsékletű területen lehet termelni. (Tudod olvassgass, nem végzem el a házifeladatot helyetted...) "

    Igen, pontosan azt mondom, hogy a finomított liszt sem természetes. Vagy te láttál már lisztbokrot? A finomított cukrot melyik fárol lehet szedni? A kokacserjés példát pedig annyira félreértetted, amennyire csak lehet (talán szándékosan?)...
    A kokalevél és a kokain is élénkít. Melyikkál jársz jobban?? Vagy neked mindegy, hogy mit eszel/iszol/szívsz?

    "Ez így alapban nem igaz. Ez csak a propaganda szöveg, mert valamire rá kell húzni, hogy a cukorbetegséget a cukor okozza. Csak ismételni tudom, olvasgass, de ne csak a mostanában felkapott propagandát!
    A gyorséttermi szendvicsekben általában nincs cukor..."

    A lófaszt nem igaz... Hogy mersz ilyet leírni, hogy a finomított cukornak semmi köze a cukorbetegséghez és a inzulinkilengéshez??
    Egy nyilvánvaló világbetegséget nevezel te propagandának? Te nem az én házi feladatom nem végzed el, te semmilyen házit nem csináltál meg, hogy ilyeneket ki mersz jelenteni. Következő aranyköpésed mi lesz? A rendszeres alkoholfogyasztás is csak a májbetegség propagandája?

    Na akkor ezúttal tényleg olvasgass.
    Kezdésként: McDonalds hamburgerek cukortartalma
    Tényleg nincs a hamburgerben cukor, általában, csak úgy az összesben... McDonalds Bic Mac-ben csak 10 gr cukor van, és maga az üres zsemle is tartalmaz finomított cukrot.
    McDonalds maga valja be, hogy az eddig alkalmazott kukoricaszirupot is lecseréli sima finomított cukorra, melyet a zsemléibe szán. Szóval úgy általában nincs benne cukor, ugye?

    Most pedig a feketeleves.
    Amit te itt propagandának nevezel, azt vizsgálatokkal már sokkal korábban valós mellékhatásként tárgyalták.
    Most derül ki, hogy már a 60-as években készültek olyan tanulmányok, amik egyértelmű összefüggést találtak a rendszeres cukorfogyasztás és a szív- és érrendszeri megbetegedések között. Sőt, kiderült, hogy a kutatás a cukorlobbi megbízásából készült, aminek az eredményét elhallgatták.

    Ugyanis:
    A finomított cukor fogyasztása függőséget, inzulincsúcsot, magas vérnyomást és végső soron cukorbetegséget okoz. Pont.
    Ezt olvashatod itt, meg itt, és itt.

    Úgyhogy ennyit a te propagandádról, meg arról, hogy a cukor nem okoz inzulincsúcsot.

    Itt nem az Exxx kiegészítőkről van szó, hanem a cukoriparról. Aminek nyilván nem a só a főterméke.
    Amit a cukorról állítottál, az finoman szólva is ordas nagy hülyeség! Egyébként ez addig nem baj, amíg nem kezded el nyilvánosan hangoztatni. Sajnos ez megtőrtént.
    Utoljára szerkesztette: Steel, 2020.02.07. 10:35:16