• Etinger
    #15
    "eleve a koncepció felfoghatatlan számomra, hogy miért NÉZZEM azt, hogy valaki elmondja a véleményét, még olvasni sem vagyok képes kritikákat, amiket szerintem csak más kritikusok olvasnak"

    Azért vannak jó kritikusok, kifejezetten olyanok, akik meg tudnak engem győzni érvekkel, hogy igen is jól sikerült például egy film. Az utolsó jediknél maradva például egészen pozitív videót láttam róla, újranéztem és azt mondom, valóban, talán nem is olyan rossz film, mint amilyennek elsőre tűnt.

    "Egyébként itt kezdődnek a gondok. Amikor az embernek nincs infója, és a saját gondolatai alátámasztására vél sejteni valamit."
    Igazából kicsit trollkodásnak szántam ezt a mondatot, mert úgy érzem a cikk is szándékosan van úgy megfogalmazva, ahogy :) Annyi alapja amúgy lehet annak amit írtam, hogy borzalmasan sok ember dolgozott az első rész szkriptjén, és annak eredménye vissza is köszön a filmben, mert érezhetően változik a dialógusok színvonala, a karakterek mélysége, néhol akár jelenetről-jelenetre is. Legalábbis én így éreztem, lehet mások máshogy. Mindenesetre 1 író, 1 rendező bölcsebbnek tűnik mint 2 rendező, 6 író.