• rebekakocsis
    #7
    Ne haragudj, de ez nem stimmel. Mármint az , hogy az orvosok pontosítanak a gyógyszerek adagolásán. Tapasztalatból mondom , mert ebben dolgozom. Pl. azt sem veszik figyelembe, hogy milyen az adott beteg súlya, metabolizmusa, életvitele. Pedig nem mindegy. Felírnak 5mg-os vérnyomáscsökkentőt és megnézik mi történik, ha nagyon lemegy akkor 2,5 lesz, ha nem akkor 10. Ugyan ez van parkinson esetén. Igen valóbal hullámzó a betegek állapota, de az összes betegünk ugyanannyi tablettát vesz be 90 éves 80kg-os és a 75 éves 50 kg-os is.
    Úgyhogy ez is valszeg parasztvakítás.
    Esetleg a korai szakaszban, fiatal betegeknél (40-50 év között) van esetleg értelme, akik eleve használnak okosterméket, bár ők meg még képesek felismerni és kezelni a tüneteket. Időskorban meg egyszerűen képtelenség kivitelezni a többi társbetegség mellett(demencia pl.)
    Szóval lehet , hogy a szoftver lehet , hogy fog működni és az is lehet , hogy értékes adatokkal fog szolgálni, de a végfelhasználók ebből vajmi keveset fognak kamatoztatni, addig amíg az orvosi gyakorlat nem változik, mármint pl. valósidejű gyógyszeradagolás. Azt meg mivel invasiv beavatkozás, nem igazán szerencsés egy biztonságilag aggályos szoftverre bízni.