• kalapos01
    #7
    Íme a mai PC-generáció jeles képviselője, aki megsértődik, mert valakinek van véleménye, és mer sarkosan fogalmazni, nem figyelve arra, hogy esetleg bizonyos mimózák lelkébe gázol.

    Ó, amit sokan megnéznek, az máris film? És jó? És értékes? Éljen a tömegízlés?

    Egyébként vicces, hogy pont Scorsese utolsó filmjét dobod be nézettség kapcsán, mert mérget vehetsz rá, hogy sokkal, de sokkal többen nézik meg, mint hiszed. Mert hype-os és mert INGYENES.

    És éppen ezért az, hogy "sokak szerint" unalmas a film nem mond sokat, mert 1000 ember is sok. Meg 100 ezer ember is sok (bár nem hiszem, hogy 10-nél több véleményt olvastál volna), de még ha 1 millióan is gondolnák így, a sok tíz milliós várható nézettség nem 10-ed annyi, mint a Marvel-filmeknél. Ugyanis a Netflixen még a gagyibb hype-os filmek is hoznak 20-30 millió első hónapos megtekintést, ami legalább 40-50 millió néző. És egy Irishman ennél több embert fog érdekelni. De ha csak 20 milliót érdekelne (mondom, 160 millió előfizetésről van szó, ami vagy 500 milliós közönséget ér el világszerte), akkor is ott van a Marvel-szinten.

    A mondandóm lényege: sokkal többen látták azt a filmet, mint hiszed.