• Gravitoni
  #190
  Te nagyon félreérted a helyzetet, de lehet hogy én írtam valamit rosszul, vagy nem egészen érthetően. Esetleg valamelyik jelölésem zavarhat össze. Jó. Akkor újra az elejétől , már nem is téged hibáztatlak amiért nem tudsz megválni a gondolattól, amit képzettársítasz :

  ? = egy konstans, fixen a 2 dimenziós n-gömb és fixen az 1 dimenziós határvetülete közti arányt tekinted annak, mert ebbe nőttél fel

  Ezen kívül fixen Euklidészi dimenzióban tekintve vizsgálod tehát akkor, mikor kör mint idom, fixen 2 egész dimenziós és a határvetülete fixen 1 dimenziós.

  Ezért mint láthatod, a kedvedért a szent PI-nek bevezettem egy index számdimenzió jelölést valamint egy csoport másodlagos jelölést .

  A Szent PI és az ebben az értelmezésben használatos dolgok a továbbiakban sem változnak semmit. Nem kell megijedned, a statikus matematikád semmit nem változik az én elméletem miatt (elsőkörben)

  A Szent PI nálam PI_2[tar] jelölést kapott, jelezve hogy a 2 dimenziós tartományt vizsgáljuk, tar , mint cél nézőpont szerint. A Szent PI nálam is szent és 3.14'" sőt pontosan ugyanúgy számítandó használadó stb... de..

  Mi történik, ha már magát a vizsgált dimenziót is körbetekered, nemhogy a benne megfigyelt formát. Na ekkor bizony történik egy úgynevezett AutoGeometrizáció, és ebben az esetben a 3.14'" elkezd felfelé kúszni a egészen a 4-esig, mikor a PI számindexét (magyarul a vizsgált forma céldimenzióját) elkezded feltolni a 2-től a 3 felé , a csoportját eltolod a cél nézőpontból a relatív nézőponti csoportba, úgy fog nőni a PI relatív értéke. Cél értéke ettől még mindig fixen helyben marad és a továbbiakban is 3.14"'.

  Mi történik egy dimenzióval lejjebb? Itt semmi más nem történt, csak annyi, hogy a vizsgált dimenzió egy egységnyi darabját :

  - polaritással láttad el és emiatt duplázódik,
  - 360° -kal , tehát 2 PI_2[tar] -ral elforgattad egy második pszeudodimenzióban , ami elvileg még még nem is áll rendelkezésre.

  Kezded érteni miről beszélek?