• CrazyAchmed
    #189
    "Téged már csak a tények nem engednek meggyőzni. Tipikus laposföldes vagy. Mit neked bizonyíték, hogy nem, nem annyi. Márpedig a pi az 3.14 .. mert jól megaszontad. és kész. Ennyi."

    Én úgy értem azt, hogy meg vagyok győződve, hogy tévedsz, hogy végiggondolom azt, amit tanultam, hozzáadom azt, amit gondolok, illetve elolvasom azt, amit írsz, mindebből levonok egy következtetést. Jelenleg úgy áll a képlet, hogy véleményem szerint tévedsz. Igazából nekem tökmindegy, hogy laposföldesnek, vagy dilettánsnak tartassz, ettől én még nyugodtan alszom. Próbáltam érvelni az álalam igaznak vélt dolgokkal a te igazad ellen, nekem sem sikerült meggyőznöm téged, ettől függetlenül nem hülyézlek le ezért, azt úgyis megteszik a tagtársak itt... :)

    Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy próbálj meg összeszedni egy normális dolgozatot, több magyarázattal, a képleteket ne csak odahányd, hanem azt is vezesd le, hogy mi miért jött ki. Kevesebb önfényezés profibbá teszi a végeredményt, mindenki más lefikázása nem célravezető. Ha esetleg ez megvan, és már csak annyi a hiányossága az elméletnek, hogy nem tartalmaz ellenőrizhető végeredményt, és a már tapasztalt jelenségeket sem magyarázza, akkor bekerülhet a többi hasonló elméletek mellé, és majd később, amikor eljut odáig a technika, hogy ellenőrizni tudjuk, akkor vagy kukázzuk, vagy jár a pacsi.