• NEXUS6
    #9
    "De tegyük fel, hogy 100-200 év mulva az akkori régézek kiásnak egy ilyen üveglapot, nem fogják tudni hogy az egy üvegdarab egy ház romjából vagy egy adathordozó, de föleg nem, hogy milyen eljárással nyerhető vissza róla az adat, az azure ai sem lesz akkorra már .
    Ellenben egy könyvvel vagy egy kövésettel."
    Ne már ne. Ez azért elég troll szint. Ha a floppira, CD-re nem írtad rá hogy mi van rajta, akkor kívülről nem tudod, hogy a Rambo 3 C64 verziója, vagy nukleáris indítókulcsok vannak e rajta. XD
    Ha nem tudsz olvasni, akkor a könyv csak szépen csomagolt WC papír, a kövéset meg bonyolult, bár felesleges díszítőelem a szemedben.
    Én azért remélem, hogy a 200 év múlva élő régészek nem fognak olyan hülyék lenni, hogy ha találnak egy szépen csomagolt, fontosnak látszó szabályos, és szabványos méretű üvegdarabot, azt szimplán kitört ablaküvegnek nézik.

    "Egy fém vagy egy elég kemény müanyagot kellene alapnak találniuk ami ellenáll a fizikai behatásoknak és valami olyan eljárást ami függetlenné leszi a külsös eszközöket.
    mondjuk egy fém kocka amibe tárolják az adatokat és a tetején egy projektor ami a fényképeket videokat vagy dokumentumokat kivetiti ."
    Szerintem simán túl sok SW-t nézel, játékkal játszol, holocron, mi!????? XD