• kalapos01
    #14
    A hozzád hasonló naiv és hiszékeny, könnyen befolyásolható emberek egyébként mindennek a fertőzői. Az olyanok, akiknek nincs semmilyen információja, csak a gumicsontot lóbálja. Hitelességről csak akkor tudnál nyilatkozni, ha olvasnád ezeket a sajtótermékeket, de nem olvasod. Hitelességről hitelesen akkor nyilatkozhatsz, ha van saját tapasztalatod az ügyben. Neked nincs. Te azt mondod, amit másoktól hallasz vissza. És ez az egyik legjellemzőbb kortünet.

    Válassz ki egy _HÍRT_ az Indexen. Vagy az Origón. Egy hírt. Ami nem vélemény. Szinte biztos, hogy hiteles lesz. Nem az a baj, hogy a hírek nem hitelesek. Ha valami vád érheti a híreket, az az egyoldalú tálalás. Egy hírt is többféleképp lehet megfogalmazni anélkül, hogy a hitelesség csorbulna.

    Onnan lehet tudni, hogy kikre hat az agymosás, akik 5 vagy 10 éve még teljesen másképp beszéltek, azonban egy ideje a politikusok által hangsúlyozott lózungokat visszhangozzák. Akik képesek önállóan gondolkodni, azok nem politikusok által beléjük táplált hívószavakkal érvelnek, hanem sajátokkal.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.10.17. 06:56:50