banner
  • Plata
    #1803
    Nekem Herthsland jött be.
    De ott is vannak olyan utak amiktől a hajad az égnek áll.
    Meg olyan is amitől az állad koppan a padlón.
    Igen elő fog fordulni hogy a szomszéd tanyára viszed.
    De az is hogy a halál némi nemű nemi namijébe.Olyan messzire és olyan szar úton,mert bizony van hogy annesburgba kell vinni,vagy fel a hegyekbe északra.Hearthslandi tanya pont emerald station mellett van.Néha fel kell vinni brandywine drop mellé egy szutyok kunyhóhoz.
    Ha van horn trading postra kell menni nagyon figyelj.A vasúti átjáró előtt fékezz le,lépésben menj át rajta,az az átjáró szerintem bugos,ha nem lépésben mész át rajta akkor úgy töri az üvegeket mint állat.
    Arra figyelj,hogy ha betámadnak az ügynökök fel robbantják az egész szállítmányodat ha leállsz velük lövöldözni.Vagy távolról lődd le őket,vagy menekülj,ha utolérnek és leállsz velük lődözni vesztesz,le lőni téged nem fognak,de felgyújtják a kocsid,vagy dinamittal felrobbantják.Engem kb sosem piszkálnak,azt mondják hogy húzzak a picsába mert fontosabb dolguk van.
    De eleinte míg kisebb a szinted előszeretettel betámadnak.Minden eladásnál van útzár,ahol meg kell állnod,pirossal jelöli a térkép,nem tudod kikerülni,mert a játék szemét,ha nem a kijelölt úton mész összetörik a rakományod.
    Bezzeg trader eladásnál,rendszeresen megszívatom a támadókat azzal hogy nem ott megyek ahol a játék mutatja,hanem a sineken megyek körbe annesburgba.
    Trader eladásnál úgysem törik az áru ha hegyen völgyön megyek,moonshinernél azonnal ha letérsz az ajánlott útról.
    Brandywine drop melletti tárborból szinte mindig annesburgba kell eladnom az árut.
    A kijelölt út át a hegyen és úgy le a városba köcsög szerpentinen ahol támadók is vannak,de én fogom magam és körbe megyek a síneken be a városba.Így pofára esnek a támadók és nem kell idióta szűk hegyi úton szenvednem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.05. 16:41:04