banner
  • PiszkosFred
    #1687
    Nem, csak a kozeledben levoket latod es ok is csak akkor latnak, ha a kozelukbe ersz. Ezek a kek pottyok es varhatoan baratsagos jatekosok (bar ki tudja ugyebar). A voros pottyok azok a lenti posztokban is emlitett igazi "eloszor lovok es kifosztok mindenkit, aztan kerdezek" jellegu gta onlineban is megismert achetipus bandita/jatekos. Van a koztes szinu pink szin is, az az atmenet a ketto kozott, nala nem tudni, hogy a voros szinbol csokken e eppen a kekbe - vagyis lenyugodott -, vagy epp a kekbol halad a vorosbe - epp kezd elszallni az agya. :D

    Fontos, hogy trader szakmanal van a rovid/kozeli leszallitas es van a hosszu/tavoli leszallitas. A kozelit nem jelzi senkinek sem a jatek, csak akkor ha a kozelukbe ersz, ez aranylag biztonsagos, gyors de keves penz, a tavoli viszont mar jelzi a rendszer a tobbi jatekosnak is, emiatt bar tobb a penz, de kockazatosabb a melo, sanszos hogy valaki megprobal kifosztani emiatt.

    A defensive mode javit a jatekelmenyen (bar ugyanugy megolhetnek, csak van idod reagalni), de rengeteg kuldeteshez muszaj leszel offensiveben lenni (vagy a jatek rak at ebbe, ha elvallalsz valamit - escort kuldik, patrol, stb.), igy azok vegen te is ugy maradsz, vagyis mindig nezd meg, es mindig kapcsold vissza.

    Ha pedig csaloval talalkozol, akkor lepj ki, varj par percet es lepj vissza egy uj sessionbe.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.27. 09:15:17