banner
 • Plata
  #1591
  A játék nagyon jó és órákig el lehet lenni vele,ha szereted a westernt.
  De ordas nagy bugok vannak benne.Hemzseg a rohadt sok bugtól,de van jó és van idegesítő bug is.
  Idegesítő ha a táborod eltűnik és nem lehet letenni,mert szürke a tábor lerakás opció.
  Idegesítő ha szétszakad a táborod és nem tudod használni,rohadt szar ha újra kell indítani a játékot mert a moonshine shack bugos.
  Mert az is megtörténhet hogy odamész moonshine shackhoz és belépsz,de igazából a karaktered nem lép be,csak ott marad a ház előtt,de a világ üressé válik te pedig nem tudsz csinálni semmit,max gyalogolsz a nagy üres térképen.Mert lovadra sem tudsz felülni.Idegesítő hogy a moonshine shackból eltűnnek az NPC-k és ki be kell mászkálnod párszor mire újra elő kerülnek.Időnként van hogy hiába lősz le vadat nem tudod haza vinni a táborodba,sem a szekeredre feltenni,mert a karaktered automatikusan eldobja ha hozzáér.Ezenkívül a játék full pvp,soha nem vagy biztonságban mert bárki lelőhet bármikor.Ha pvp napi feladat van akkor általában szívás az élet mert sok gyökér szenved.
  De amúgy eszement jó a játék,én órákig elvagyok vadászgatással,vagy pecázok ha vízparton van a táborom.Van hogy szekérszámra viszem az óriási halakat a városba elpasszolni.
  És vannak jó bugok is,elég sok,napi küldik maguktól teljesülnek.
  Például felmegyek online és a táborom vízparton van,na az nekem akkor már pecázást jelent,nekiállok pecázni erre kész lesz trader napi küldi.Mert a játék hülye.
  De néha olyan is előfordul hogy a szerver ledob és ettől meghülyül a termelés.
  Tegnap elindítottam a termelést moonshine shackban de miközben a piát ízesítettem volna a szerver ledobott valami erroral,vissza mentem és a pia kész volt,48 perc helyett egyből kész lett a dc miatt.
  Én magam részéről szeretem a játékot,bár az Online elég fapados és nagyon kevés a tartalom,de a világ iszonyúan jó.
  Órákig elvagyok vadászgatással.
  Ha megveszed a játékot ne simát vedd meg,olyan változatot vegyél amihez jár Online-ban arany is,mert Online a role-k 15 aranyba kerülnek,4 role van.
  Trader,collector,Moonshiner,bounty hunter.
  Az első három jó a negyedik cseszett unalmas,szerintem.
  És ott van még az Outlaw pass 2,40 aranyba kerül,de ha megveszed a 40 aranyat visszakapod és még rengeteg jutalmat.
  Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.25. 19:02:46