banner
  • RJoco
    #1533
    A gold miatt ne aggódj, az nekem sem jött össze túl gyakran. Volt amikor egy kitételt sem teljesítettem. Mivel csak utólag tudom meg, mire kellene figyelni, így... Ezért nem fogom újracsinálni a küldetést.

    A táborba kb. csak te tolod a pénzt. Én más nevet is láttam a könyvben, de nagyon minimális összeggel.

    Csak akkor olvasd el, ha nagyon kíváncsi vagy rá, bár igazság szerint a végét nem ismerem a játéknak. Kőkemény spoiler és némi elmélkedés.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Én egyenlőre Arthur haláláig játszottam, aztán kicsit elment a kedvem, mert a karakteremnek kampec és nem igazán éreztem helyénvalónak egy másik karakterrel folytatni a játékot. Beleéltem magam, na.
    De kolléga mondta, hogy érdemes tovább játszanom az epilógusokat is, főleg, hogy még viszontlátom magam... (Vagy valami ilyesmi.)
    A táborba pénzt ölni fölöslegesnek tűnik (így utólag). Ritkán szedtem össze onnan bármit. Illetve pár dolog el is tűnik, mert olyan helyre költözik a tábor.
    Azért a fullos tábor kasszájában még hagytam majd 1000 dolcsit, nálam meg volt kb. 2000.
    Egy idő után azt veszed észre, hogy nincs könyv, nincs kassza. A kulcs meg az egyik táborlakónál lesz, ami majd Arthurnál köt ki. Arra már nem emlékszem, hogy a vég közeledtével tovább adja. De látok rá némi esélyt, hogy még szerepe lesz.