• zetortraktor
    #2
    Jaj, nem kell passzív-agresszívnek lenni, ha ennyire nem tudsz kiállni a véleményed mellett, akkor kár leírni. (annyira szánalmasnak lenni, hogy leírod, hogy nem vagy rasszista, meg végképp no komment, miért ír le valaki ilyet, miért feltételezné bárki is, hogy rasszista vagy - ezzel kábé az olvasókat nézed le, persze, hogy nem vagy rasszista), de konkrétan ki szoktad emelni, hogy mennyi, de mennyi színészt nem ismersz (minden második posztban leírod, hogy Y vagy Y-ról sosem hallottál) és azt is, hogy milyen filmeket nézel, szóval

    " jelenleg nincs olyan fekete színész, aki beférne ide. "

    ezt, mint színész szakértő mondod? vagy fekete színész szakértő?

    nem hiszem, hogy lenne sok fogalmad az A-listás színészeken kívül másokról. konkrétan ott van a forgatókönyvíró. szerinted ő nem elég meggyőző a snowfallban? ha már snowfall, akkor damson idris? isaiah jones? vagy kérdezek tovább? mi a gond ashton sandersszel? caleb castille-jal? elfogadom, ha szerinted rettenetes színészek és tök érdemtelenül kapnak szerepeket hollywoodban, csak fura a dolog.

    vagy váltsunk a sokkal ismertebbekre? daveed diggs? brian tyree henry? lakeith stanfield? derek luke? a sort tetszés szerint folytatható.

    ha szakértő vagy a témában és mázsaszám nézed a fekete filmeket és sorozatokat nézel, akkor meg az a kérdés, hogy miért teszed, hogy ennyire alkamatlan színészt van bennük.