• zetortraktor
    #2
    A filmstúdiók ezért is prosperálnak, hiszen pontosan ilyen fogyasztókra vágynak, akiket nem érdekel a minőség, csak az, hogy mi a márkanév. Ld. még Marvel, Star Wars, vagy esetünkben Rambo. Ezért fordulhat elő, hogy sok szar film is sikeres, mert sok nézőnek bőven elég ez a szint is. Csakazértis. Mert a kis buksijában az van, hogy ezzel megmutatja a kritikusoknak.

    Egyébként természetesen a márkahűséggel nincs is baj. A gond ott kezdődik, amikor valaki totál vakon meggyőzi magát arról, hogy a termék király (és amikor ne adj isten kiderül, hogy nem az, akkor nem szór hamut a fejére, hogy nem biztos, hogy kipróbálás nélkül kellett volna ítélkeznie), és a legbeszédesebb az, amikor az egyszeri Móricka elkezd ellenséget keresni abban, akinek van egy bizonyos véleménye. Ez az a pont, amikor kiderül, hogy ki miképp gondolkodik. Nyilván az efféle viselkedés életképes, de azért valahol szánnivaló, de általában az ilyen embereknek egy-két simogatás kell csak. És akkor rájönnek, hogy nem kell amiatt stresszelniük, mert valakinek nem tetszett a Rambo 9. Attól még ő is lehet derék ember.

    Azért én is remélem, hogy jó lesz a film és hogy sokaknak bejön - a siker szerintem borítékolható, abban már nem kell reménykedni.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.09.21. 11:58:59