• molnibalage83
    #60
    Minden ismert jól látó és rövidlátó rokonom és barátom is képes pont olyan távolságból olvasni a 24 colos monitort full HD-ben, ahonnan én. Ennek fényében nem sértegetés, hanem ténymegállapítás volt, hogy te akkor sanszosan nagyon nem látsz jól. Ennek orvoslása - kivéve, ha nagyon súlyos hályog vagy egyéb problémád van - szemüveg. Olcsóbb, mint a 4k monitor és bivalyerős gép....

    A kommented többi része érdekes annak fényében, hogy a fizikai és biológiai tények alapján levezettük, hogy kb. semmi értelme annak amit írtál, az esetek túlnyomó többségében.

    Csak akkor ezek után most akkor azt is nehéz eldönteni, hogy akkor jól látsz vagy sem. Mert hol azt állítod, hogy a pont és vessző közötti difit nem látod, aztán meg azt, hogy te látod a difit a 4k és full hd között 24 colon. Mindkettő nem lehet igaz...

    A kirohanásod meg annak fényében érdekes, ahogy valami iszonyatosan gyök2 módon összemostad az audiofil és grafikai buzik hobbiját.

    Mert ismertem olyan embert, aki képbuzi volt és mindig jó, nagy és drága TV-je volt. A hangrendszere meg egy sima 5.1 volt anno. Még azt sem érted meg, hogy igen ritka az, aki egyszerre audiofil és képernyőbuzi.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.09.14. 09:22:18