• Sydra
    #15
    Miért nem a youtube-on követeled? Miért rajtam? Nyilván nem férek hozzá a youtube-os szerverekhez. Meg se indokolják kit miért törölnek.
    Látom a trendeket. Látom, hogy napi szinten kiket törölnek, akiket nézek. Trending tabra is újabban csomó népszerű youtuber nem kerül fel, akik eddig felkerültek. Helyettük a jóval kisebb nézettségű cnn-t meg msnbc-t és társait pakolják mindenhova. Látom, hogy minden ok nélkül demonetizálnak embereket. Ha írnak a youtube-nak kérdést, hogy miért törölték vagy demonetizálták őket, nem jön rá válasz. Most pl a minap akit töröltek akit néztem rendszeresen az James Allsup volt. Soha semmilyen szabályt nem szegett meg. Gondosan ügyelt rá. Népszerű is volt. Szó nélkül törölték.
    Nagyon jól hangzik, hogy "fellépnek a gyűlöletkeltő tartalmak ellen" csak épp 99%-ában amit eddig láttam és töröltek abban nem volt semmi gyűlöletkeltő. Csak szimplán nem értettek vele egyet, vagy nem volt "politikailag korrekt".
    Azt is észrevettem, hogy csomó kommentem meg se jelenik, ha nem vagyok bejelentkezve. Ergo csak én látom bizonyos kommentjeimet. Pl be akartam kommentelni egy nemi erőszakról szóló kiigazitást az egyik video alá és nem látszott. Ha átírtam a "rape" szót "r*pe"-re, akkor már látszott. Gyanítom az 500 milliós komment törlés is így jön össze, hogy minden komment amiben benne volt a "rape" és egyéb hasonló negatív jelentésű szavak az törölve lettek.