• kalapos01
    #2
    Ha valamiben tévedek, akkor azonnal javítson valaki, megköszönöm, de az ilyen kommentek mindig meglepnek.

    "S csodálkoznak"

    Mindig annyira érdekes olvasni azt, amikor valaki viszonylag egyszerű dolgokba beledelirál ilyesmiket: miből tapasztalod, hogy bárki is csodálkozik bármin?

    További érdekes következtetés, hogy "elhangoztak kritikák", ami... mégis kit érdekel, főleg egy műfaji film esetében. Az a meglepő abban, amit írsz, hogy azt gondolod, hogy nálad a Bölcsek köve, és valami újat állapítasz meg, holott például a 47 méter mélyen második részével kapcsolatban a gyártó tökéletesen tisztában volt azzal, hogy mit várhat el egy második résztől, és pont ennek tudatában egy tökéletesen kockázatmentes, biztos profittal kecsegtető produkcióba vágtak bele: csináltak egy olcsó filmet, aminek a bevételei _természetesen_ nem fogják elérni az eredeti filmét, de tuti nyereséget hoznak.

    (Itt ugye azt sem szabad feledni, hogy az ENTMP mennyire apró stúdió, aminek eddigi legnagyobb sikere volt a 47 méter, így a világ legkevésbé meglepő dolga, hogy kapott második részt. Egy olyan második részt, ami a második legjövedelmezőbb filmje lesz a stúdiónak. Fogadunk, hogy jön majd a 3. rész is?:)