• TOR-rent
    #839
    Egyszer volt hol nem volt , volt egyszer egy "2" "dimenziós" világ, ahol az emberkék csak fel-le és előre hátra tudtak menni, és csak függőleges csíkok váltakozását látták 1.x dimenzióban.

    Itt éldegélt az öreg Tetosz aki az mondta hogy az ő lapos világuk az bizony csak egy nagyon nagy kör alakú valamin van rajta és ha sokáig mennek, akkor bizony előbb utóbb szemből fognak újra jönni. Tetoszt inkvizíció elé állították az ókorban, hogy micsoda hülyeségeket beszél.

    Pár száz évvel később, Tepler azt mondta, hogy a csík ami forog a fejük felett az bizony nagyon nagy kör és a világító csík az meg egy még nagyobbb, de sokkal messzebb van , sőt azt is megmondta pontosan melyik mekkora, mekkora a saját bolygójuk, a Trölld, mekkora a Trolld és a Trap.

    Inkvizíció.


    Egy nap jött Teinstein és az mondta, hogy az ő világuk az bizony 3 dimenziós valójában és a Totonok cikk-cakk-ban járnak és a Telektronok körbe-körbe a Trotonok körül.


    Az okos Tudósok azt hitték már végre, mindent értenek végre, de nem látták, hogy miből áll a világuk tetemes része.

    Ekkor jött Treciális Tí és elmondta nekik hogy valójában egy 3 dimenziós gömb felszínén élnek , amit csak kívülről lehet gömbnek látni egy olyan helyről ahol a dimenziók száma , nagyobb, mint 3, ha ennél kisebb akkor benne a legfelső dimenzió hajlított tér = idővé avanzsál, méghozzá azon a ponton , amit eddig Totonnak neveztek.



    De ekkor ellentrolladalmár hadsereget küldtek a bölcs Treciális Tí-re, hogoy sose derüljön ki az igazság, ekkor Treciális Tí annyira felgyorsította magát az időgépével hogy annyira megközelítette a 2.x dimenzió tetjét, hogy végül 3.0 dimenziós szoborrá változott,
    ímhol tanubizonyságul :